Google, USB-C tipi Titan Güvenlik Anahtarı'nı duyurdu - Haberler - indir.com

Google, USB-C tipi Titan Güvenlik Anahtarı'nı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-17 08:34:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Yazılım devi olarak yükselişe geçen ve ardından teknoloji ürünlerine de el atarak tekrar yükselen Google'ın geleneksel parola sistemine ekstra olarak bir güvenlik yöntemi olarak piyasaya sürdüğü Titan Güvenlik Anahtarı şimdi USB-C bağlantı tipiyle karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Titan Güvenlik anahtarını tanıtan Google, Titan Güvenlik Anahtarı web sitelerine giriş yapıldığında geleneksel şifre sistemine ekstra bir güvenlik katmanı ekliyor ve kullanıcıların kimliğini doğrulamanın fiziksel yolu olarak işlev görüyor.

Google Haritalar'a yeni güncellemeGoogle Haritalar'a yeni güncelleme

USB-C tipi Titan Güvenlik Anahtarı Fiyatı Belirlendi

Bu zamana kadar Titan Güvenlik Anahtarı'nın USB-A ve Bluetooth desteği sunan iki model bulunuyordu. Fakat bir çok bilgisayar ve diğer cihazlar USB-C bağlantı tipini taşınmaya başlaması, Google'ı hızlı bir harekete geçmesi ve ürünün USB-C sürümünün piyasaya sürülmesini sağladı. Bu USB modeli NFC özelliğini desteklemeyeceği belirtiliyor.

USB-C bağlantı tipine sahip yeni Titan Güvenlik Anahtarı, Chrome OS, macOS, Windows ve Android gibi bir çok çeşitteki platformlara uygun çalışacak. iOS cihaza sahipseniz ve bu güvenlik anahtarını kullanmak istiyorsanız USB-C bağlantı tipini destekleyemeyen bir cihazınız varsa, Titan Güvenlik Anahtarı cihazının Bluetooth sürümünü satın almanız ve Smart Lock uygulamasını cihazınıza kurmanız gerekiyor. Bu ürünün fiyatı ise 40 dolar ( 235 Türk Lirası) değerinde olduğunu belirtmeden de geçmeyelim.

Ürün şu anda Türkiye'de satışta değil, yurt dışından getirmek isteyen kullanıcılar ise maalesef bunu sağlayamıyor. Bu ürünün muadili olan ürünleri tercih edebilirsiniz.


Google Asistan'da ünlü sesi dönemiGoogle Asistan'da ünlü sesi dönemi
Google Stadia yavaşlamaları önlemek için Negatif Gecikme teknolojisi kullanacakGoogle Stadia yavaşlamaları önlemek için Negatif Gecikme teknolojisi kullanacak

PAYLAŞ