Galaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeveye sahip olabilir - Haberler - indir.com

Galaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeveye sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-28 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde yeni bir marka oluşturdu. “Samsung Blade” adlı bu marka, daha çok ürün ekranlarına yönelik diyebiliriz. Teknik eleştirmenlere göre bu markanın Galaxy S30 ve S21 modelleri ile alakalı olabileceği düşünülüyor. Güney Koreli dev marka Samsung, son günlerde hareketli anlar yaşamaya devam ediyor. Şirket, ilk olarak geçtiğimiz hafta “Blade Bezel” adını bir marka haline getirdi. Bu söz konusu marka, Samsung’un akıllı telefonları, dijital kameraları ve video oynatmaları ile alakalı olabileceği düşünülüyor. Bununla kalmayan Samsung, bir de “Samsung Blade” olarak bir marka oluşturdu.

LetsGoDigital tarafından keşfedilen Samsung’un bu yeni markası, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi aracılığı ile resmileşmiş oldu. Markalaşma belgesi içinde yer alan detaylara göre ise şirket, bu marka altında görüntü panelleri ile düz panel ekranlar, akıllı telefon ekranları, OLED paneller ve dokunmatik paneller gibi ekran teknolojilerine yönelik üretimler yapacak. Düşünceler ise Samsung’un yaklaşan amiral gemisi modelleri S30 yada S21 ile alakalı olabileceği düşünülüyor.

Asus Zenfone 7 Pro DxOmark puanıyla şaşırttıAsus Zenfone 7 Pro DxOmark puanıyla şaşırttı

Samsung Blade Bezel ile ekran teknolojisi üretecek

İddialara göre Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefonunun bu yıl biraz daha erken tarihte duyurabilir. Gelen bilgilere göre Galaxy S21 modelini Ocak ayında piyasaya sürülmüş olarak göreceğiz. Bu iddialar kafaları kurcalamaya devam ederken, şirketin giriştiği bu yeni marka süreçlerinde ise yeni Galaxy S30 yada S21 olarak da adlandırılması beklenen amiral gemileri ile alakalı olması bekleniyor. Samsung, markalaştırdığı her iki isim ile alakalı henüz bir açıklama yapmış değil. Ancak şirketin Blade ile direkt bir şekilde ekranlara odaklandığı açık bir şekilde gözüküyor. Bakalım bu yeni marka ile şirket neler yapacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


Steam'de Assassin's Creed oyunları indirime girdiSteam'de Assassin's Creed oyunları indirime girdi
Sosyal medya yasası cezaları için son 1 haftaSosyal medya yasası cezaları için son 1 hafta

PAYLAŞ