Galaxy S21 ekran altı kamera teknolojisi ile gelecek - Haberler - indir.com

Galaxy S21 ekran altı kamera teknolojisi ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-10 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S20 sahip olduğu teknik özellikler ve tasarım detayları ile dikkatleri çekmişti. Şimdi ise önümüzdeki yılın amiral gemisi modeli olması beklenen Galaxy S21 cihazı hakkında şimdiden bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Teknoloji devinin yeni yılda tanıtacağı amiral gemisi modelinin Galaxy S21 mi yoksa Galaxy S30 olarak mı geleceği henüz belli olmuş değil. Ancak gelecek olan bu yeni amiral gemisinin ön kameraya veda edeceği ve ekran altı kamera teknolojisine sahip olacağı iddia ediliyor. Bu sızıntıların kaynağı ise piyasada paylaşımları ile dikkat çeken Ice Universe oluyor. Gelin şimdi model detayları neler bakalım.

Samsung Galaxy S21, ekran altı kamera ile gelebilir

Galaxy Fold 2 daha uygun fiyatla piyasaya sürülebilirGalaxy Fold 2 daha uygun fiyatla piyasaya sürülebilir

Daha öncesinde Çinli telefon şirketleri tarafından ekran altı kamera teknolojisine sahip olan demo cihazlar karşımıza gelmişti. Ancak henüz dahili olarak geliştirilmeyen bu teknoloji için şirketlerden hamleler gelmeye başladı. Samsung ise bu teknoloji üzerinde uzun bir süredir çalışırken, ilk etapta Galaxy S21 serisinde bu teknolojinin kullanılması bekleniyor. Şuan için fiziksel geliştirmelerin ve çalışmaların devam ettiği ifade ediliyor.

Bu teknolojide kamera ekran altına taşınacak ve ön bölümde bir kamera gözükmeyecek. Bu sayede tamamen full bir ekran bizleri karşılamış olacak. Samsung’un en yenilikçi kamera gelişimi Galaxy S serisi ile kullanıcılara sunuyor. Bu sebeple henüz 10 ay gibi bir süre olan tanıtıma kala teknoloji anlamında Galaxy S21’de birçok gelişim olması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı
Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 tanıtım tarihine yönelik yeni sızıntılarGalaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 tanıtım tarihine yönelik yeni sızıntılar

PAYLAŞ