Galaxy Fold 2 daha uygun fiyatla piyasaya sürülebilir - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2 daha uygun fiyatla piyasaya sürülebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 12:16:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un bu sene piyasaya süreceği ikinci katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold 2’nin geçtiğimiz sene piyasaysa sürülen Galaxy Fold modelinden daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz sen Galaxy Fold modeliyle katlanabilir ekran pazarına dahil olan Samsung, ailenin ilk üyesinde beklediği başarıyı yakalayamamıştı. 1.980 dolardan piyasaya sürülen Galaxy Fold modeli ekran hassasiyeti yüzünden kullanıcı şikayetleri alırken, bu yıl Galaxy Z Flip modelini piyasaya süren Güney Kore merkezli teknoloji devi teknoloji olarak beklediği başarıya yaklaşsa da cihazın fiyatı kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratmıştı.

Galaxy A51 5G'nin yeni özellikleri ortaya çıktıGalaxy A51 5G'nin yeni özellikleri ortaya çıktı

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarında esnek OLED ekran kullanan şirketin üretim maliyetinin artması cihazların satış rakamlarını etkilese de Samsung, Galaxy Fold 2 modelini daha uygun fiyatla piyasaya sürmenin yollarını arıyor.

“SamMobile” tarafından yayımlanan bir habere göre şirket Galaxy Fold 2 modelini 356 GB dahili depolama seçeneğiyle daha uygun fiyat etiketiyle piyasaya sürecek. Hatırlarsanız Galaxy Fold modelinin fiyatına etki eden bir neden de cihazın 512 GB dahili depolama kapasitesine sahip olmasıydı. Yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonunda maliyeti düşürerek bu teknolojiyi daha alınabilir hale getirmek isteyen şirketin ise cihazın bazı teknik özelliklerinde kısıtlamaya gittiği söylense de, Galaxy Fold 2 modelinin fiyatında tam olarak nasıl bir düşüş söz konusu olacağı henüz netlik kazanmamış durumda.

Galaxy Fold 2 Özellikleri

Yayınlanan haberde Galaxy Fold 2’nin fiyatı hakkındaki sızıntıların yanı sıra cihaz hakkında bazı teknik özelliklere de yer verildi. Aktarılan bilgilere göre Galaxy Fold 2’nin ikinci ekranın 4.6 inçten daya büyük olması bekleniyor. Ayrıca ana ekranında 7.7 inç boyutunda gelebileceği söyleniyor. Yan ekranındaki çentiğin içerisinde bir kameraya sahip olması beklenen Samsung Galaxy Fold ‘nin gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemci yongasından alacağı da söylenmekte.

Samsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldü

12 GB RAM ile güçlü bir performans sunması beklenen Samsung Galaxy Fold 2’nin toplamda altı kameraya ev sahipliği yapacağı söylense de cihazın sahip olduğu kameraların özellikleri hakkında henüz detaylı bir bilgi bulunmuyor. Batarya olarak Galaxy Fold modelinden daha üstün bir performans sunması beklenen Galaxy Fold 2 modelinin, Galaxy Note 20 ile birlikte bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.


Galaxy XCover FieldPro özellikleri ve fiyatıGalaxy XCover FieldPro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ