Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-09 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji lideri Samsung, 2020 Galaxy A serisini ABD'de satışa sunmaya hazırlanırken, uzun bir süredir sızıntılar ile gündemde adından söz ettiren Galaxy A21 resmiyet kazanmış oldu. Samsung Galaxy A21 adlı akıllı cihazın özellikleri ve fiyatı gibi çeşitli detaylar hakkında bilgi edinmek için yazımıza göz atın. 

Samsung Galaxy A21 özellikleri

A21’in 6.5 inç büyüklüğündeki delikli ekran özelliğine sahip olan Galaxy A21, bu özellik sayesinde HD+ çözünürlük sunuyor. Söz konusu cihazın ekranının sol üst köşesinde yer alan delik, cihazın ön kamerasını barındırıyor. Galaxy A21'nin ön kamerası ise 13 megapiksel çözünürlüğündedir. Bu ekran tasarımı Infinity-O olarak adlandırılıyor.

Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!

3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan cihazın hafıza kısmı ise microSD kart ile 512 GB'a kadar artırılabiliyor. Söz konusu bu akıllı cihazın arka kısmında ise dörtlü bir kamera dizilimi yer alıyor. 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro kameranın yanı sıra 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. Son zamanlarda akıllı cihazların kamerası dikkat çektiği kadar bataryaları da ön plana çıkıyor. 4000 mAh kapasiteye sahip bataryası ve aynı zamanda 15W hızlı şarj desteğine sahip olan Galaxy A21'in işlemci sistemi ise henüz belli değildir. 

Samsung Galaxy A21 fiyatı

Galaxy A21 fiyat etiketi ABD pazarı için 249.99 dolar olarak belirlendi. Güney Koreli teknoloji devinin söz konusu bu akıllı cihaz ile beraber Avrupa’da nasıl bir fiyat ile karşımıza çıkacağı şu anda bilinen bir durum değildir.


Samsung Galaxy A21’in teknik detayları Geekbench’te ortaya çıktıSamsung Galaxy A21’in teknik detayları Geekbench’te ortaya çıktı
Galaxy A21s Geekbench’ testinde görüldü!Galaxy A21s Geekbench’ testinde görüldü!

PAYLAŞ