En İyi Türk Yapımı Mobil Oyunlar - Haberler - indir.com

En İyi Türk Yapımı Mobil Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 12:03:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Liste

Akıllı cep telefonların gelişmesiyle beraber ihtiyaç doğrultusunda birbirinden farklı mobil oyunlar ve uygulamalar ile de karşı karşıya geldik. Bunların arasında Türk yapımı olan en iyi mobil oyunların listesini hazırladık. Türk uygulama geliştiricileri tarafından hazırlanan en iyi mobil oyunlara listemizden göz atarak Apple Store mağazasından akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. Birbirinden arklı kategorilerinde yer alan farklı temalı birçok mobil oyun sayesinde akıllı cihazınızda sıkılmadan vakit geçirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu oyun listesinde hem ücretli hem ücretsiz gem de online ya da offline oyunlar ile karşı karşıya geleceksiniz. Oyunların her birinin kalite düzeyi oldukça yüksek olup oyunculara kusursuz deneyim yaşatmak amacıyla tasarlanmıştır. iOS akıllı cep telefonlara geldiği günden itibaren milyonlarca oyun sever tarafından indirilen birçok popüler Türk tasarımı oyunlar ile eğlenceye devam edin.

Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunların listesine değinecek olursak; Toy Blast, Traffic Racer, Traffic Rider, Voi, Recontact Istanbul: Eyes Of Sky, Rop, Sapan (Slingshot), Scale, Slidey: Block Puzzle, Sling Drift, A Word Kelime Oyunu, Hocus, Incidence, LOLO: Puzzle Game, LVL, MoBu, Multiplayer Arena, Newton - Gravity Puzzle, Drift Max Pro, Euro Truck Simulator 2018 ve Black Blue. Liste içerisinde yer alan oyunlardan birkaçının içeriğini detaylı bir şekilde değerlendirelim.

Video Sanatıyla Mobil Oyunu Harmanlayan 'Recontact İstanbul' Yayınlandı!Video Sanatıyla Mobil Oyunu Harmanlayan 'Recontact İstanbul' Yayınlandı!

Toy Blast

Eşleştirme oyunları arasında yer alan ve platform üzerinde yer alan renkli taşları belirlenen sistem üzerinden eşleştirerek seviyenin sonuna kadar erişim sağlamaya çalışacaksınız. Hem renkli bir platform hem de son derece hırslandıracak bir yapısı olan Toy Blast oyununu akıllı cihazınıza indirdiğiniz taktirde eğlence sizi bekliyor olacak.

Traffic Racer

Traffic Racer, birbirinden farklı yarış platformlarında seçtiğiniz araç ile rakiplerinizi geçmeye çalışacağınız heyecan verici bir yarış oyunudur. Oyunu iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirmeniz mümkündür. Oyunun en eğlenceli özelliği de, istediğiniz kadar hız yapmanıza imkan tanıyor. Üstelik yaptığınız hız seviyesi sayesinde de belirli bir puan kazanıyorsunuz. Yarış esnasında aracın kontrolünü ister hareket sensörü ile yapın isterseniz de dokunarak bunu yapın. Tek bir amaç doğrultusunda hareket edin. O da platformun sonuna kadar rakiplerinizden önce ulaşmak.

Recontact Istanbul: Eyes Of Sky

Piyasaya girdiği günde oldukça büyük bir ilgi ile karşılanan Recontact Istanbul: Eyes Of Sky mobil oyunu sürükleyici bir polisiye oyunudur. Senaryosu Eray Dinç tarafından hazırlanan Recontact Istanbul: Eyes Of Sky oyununun yapımcılığı ise Simay Dinç tarafından yapılmıştır. Dünyanın ilk sinematografik mobil oyunu olarak tasarlanan bu heyecan verici dünyada tamamen gerçek mekanlar ile karşı karşıya geleceksiniz.

A Word Kelime Oyunu

Adından anlayacağınız üzere kelime bulaca oyunu teması üzerine tasarlanmıştır. Kelime dağarcığınızı geliştirmek adına son zamanların en iyi kelime oyunu olan A Word Kelime Oyunu da Türk geliştiriciler tarafından hazırlanmıştır. Farklı kurgusu ile dikkatleri üzerine toplayan bu heyecan verici kelime oyununda platformda gizlenmiş olan kelimeleri bularak seviyeyi tamamlamaya çalışacaksınız. Oyunda seviyeler ilk andan itibaren git gide zorlaşacak ve alacağınız keyif daha da büyük olacak. Seviyenizi ilerlettiğiniz taktirde 12 farklı rozet ile ödüllendirileceksiniz.


Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'da İndirilmeye Hazır!Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'da İndirilmeye Hazır!

PAYLAŞ