Video Sanatıyla Mobil Oyunu Harmanlayan 'Recontact İstanbul' Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Video Sanatıyla Mobil Oyunu Harmanlayan 'Recontact İstanbul' Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-10 18:00:34
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Tam da film gibi bir yapım diyebileceğimiz yüzde yüz yerli video bulmaca oyunu Recontact İstanbul, iPhone telefonlar için yayınlandı. Video sanatıyla mobil oyunun harmanlandığı oyunda daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir bulmaca keyfi yaşayacaksınız.

Yönetmenliğini Eray Dinç'in, yapımcılığını Simay Dinç'in, müziklerini Umut Saruhan Güler'in ve geliştiriciliğini de Can Aksoy'un yaptığı Recontact İstanbul, video ve mobil oyun unsurlarından harmanlanan sıradışı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

ReContact İstanbul

Güvenlik kameralarından çekilen gerçek görüntülerden faydalanılarak hazırlanmış olan oyunda amacımız; bize eşkali verilen şüphelileri tespit etmeye çalışmak. Bunun için son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Zira oyunda İstanbul'un en popüler sokaklarında ve meydanlarında kalabalığa karışarak, kimi zaman zorlu şartlar altında mücadele vereceğiz.

Hem dikkatimizi hem de sabrımızı sınayan Recontact İstanbul'da şu an sadece İstanbul'da çekilen görüntüler yer alıyor. Geliştiriciden aldığımız bilgiye göre oyunda, zamanla dünyanın diğer önemli şehirlerinden elde edilen görüntüler de yer alacak.

Özellikle polisiye bulmaca meraklılarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz Recontact İstanbul'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone'unuza indirebilirsiniz. Oyun App Store'da 5,29 TL'den satışa sunuldu.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ