CS:GO anlık oyuncu sayısı rekoruna imza attı! - Haberler - indir.com

CS:GO anlık oyuncu sayısı rekoruna imza attı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 15:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından birisi olan CS:GO, yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Piyasaya gireli yıllar olan oyun, hala oyuncular tarafından popüler bir şekilde oynanmaya devam ediyor. Şimdi ise CS:GO, Valve’nin Steam platformunda eş zamanlı olarak oyuncu rekoru kırdı ve popülerliğini kaybetmediğini bir kere daha göstermiş oldu. Counter-Strike: Global Offensive, 2012 yılında oyun dünyasına giriş yaptı. Piyasada bulunan oyunlar yeni çıkmasından bir süre sonra kan kaybediyorlar ve popülerliğini yitiriyorlar. Ancak CS:GO hızla büyümesini sürdürdü ve popüler birinci şahıs nişancı oyunu olarak yeni bir rekora daha imza atmış oldu. Genel Steam istatistikleri sayfası bu noktada CS:GO’nun tüm zamanların en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştığını gösteriyor.

CS:GO’dan yeni bir rekor daha geldi

Counter-Strike: Global Offensive'e yeni oyun modları eklendiCounter-Strike: Global Offensive'e yeni oyun modları eklendi

Oyuncu sayısındaki artış özellikle 9 Şubat Pazar günü, gerçekleşen CS:GO Columbus turnuvası büyük bir etki sağladı. Bu sayede CS:Go Nisan 2016’daki 850.485 eş zamanlı rekorunu aşarak 901.000’deb fakla oyuncuyu bir araya getirmiş oldu. CS:GO’daki eş zamanlı oyuncu sayıları son dönemde oldukça yüksek ve oyun içi rekorların kapısını açıyor. Tüm oyunlar arasında rekor PUBG’nin elinde bulunuyor. Popüler Battle Royale oyunu, 2018 yılındaki yükselişi esnasında aynı anda 3 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına erişerek bir rekor kırmıştı.

CS:GO uzun süredir sessiz olurken, 2018’de ücretsiz versiyonunu sunulması ile beraber yükselişe geçti. Bu kapsamda 2019 yılında battle pass sistemi, gelmesi ile beraber oyuncuların tekrar ilgisini çekti. Ayrıca Çin’de oyunun yayınlanması ile beraber oyuncu sayısında iyi bir yükseliş gerçekleştirdi. Valve, dünya genelinde popüler oyununu desteklemeye devam ediyor. Şirket tarafından CS:GO için son olarak kötü niyetli oyuncuların sesini otomatik kapatan bir özelliğini yayınlamıştı. Bakalım CS:GO için daha ne gibi yenilikler olacak göreceğiz.  


Counter-Strike Nexon Zombies'e, Sandbox modu geliyorCounter-Strike Nexon Zombies'e, Sandbox modu geliyor
Counter Strike Ping sorunu ve çözümüCounter Strike Ping sorunu ve çözümü

PAYLAŞ