Counter-Strike Nexon Zombies'e, Sandbox modu geliyor - Haberler - indir.com

Counter-Strike Nexon Zombies'e, Sandbox modu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-28 23:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

İsmini ücretsiz çevrimiçi ve mobil oyunlarla duyuran ve bu camiada oldukça başarılı olan Nexon imzalı Counter-Strike Nexon: Zombies oyuncularına yeni haberler verildi. Counter-Strike Nexon: Zombies, 2014 yılında piyasaya sürülmüştü ve o günden beri oyun severlerin beğeniyle oynadığı oyunlar arasında yer alıyor. Dünyanın her yerinden oyuncuya sahip olan yapımda, zombilere karşı mücadele veriliyor. Oyunda bomba imha etme ve rehine kurtarma gibi görevler de bulunuyor. Klasik Counter-Strike ile aynı vuruş hissine sahip olan Counter-Strike Nexon: Zombies, sonu gelmeyen bir zombi öldürme oyunu. Sevilen yapım için kısa bir süre önce Nexon'dan oyuncuları sevindirecek bir haber geldi. Counter-Strike Nexon: Zombies'e eklenecek olan olan yeni Sandbox modu duyuruldu ve hakkında bilgi verildi.

Nexon, sevilen yapım Counter-Strike Nexon: Zombies oyuncularını, stüdyo modu ile buluşturmaya hazırlanıyor. Stüdyo modu, oyunculara yeni haritalar ve seviyeler yaratabilme şansı tanıyor. Oyundaki yerini alan stüdyo modunun, oyunculara eşsiz bir dinamik oynanış deneyimi yaşatacağı söyleniyor. Dinamik oynanış deneyimine, yaratıcılık ve bir şeyler inşa etme yeteneği de eklenecek. Oyuncular kendi haritalarını yaratabilecek ve bu haritaları diğer oyuncular ve düşmanlarla paylaşabilecek. Oyuncular Build Scanner License, Build Minigun License ve Build License 2 Type aracılığıyla bir araya gelerek, kendi haritalarını oluşturuyorlar. Bununla beraber oyundaki bir harita üzerinde de değişiklik yapılabiliyor.

Güncellemenin kutlamasının yapılacağı da Nexon tarafından duyuruldu. Steam üzerinde oyuncular ücretsiz olarak sunulan güncellemenin kutlaması, 29 Kasım ile 6 Aralık tarihleri arasında düzenlenen etkinlik kapsamında gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında oyuncular, Build Scanner lisansını ya da Build Minigun lisansını elde etme şansına sahip olacaklar.





PAYLAŞ