Chromium Microsoft Edge Android İçin Yayında - Haberler - indir.com

Chromium Microsoft Edge Android İçin Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-27 14:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım ve internet devi olan Microsoft’un chromium tabana sahip Edge internet tarayıcısı Android platformu için kullanıma sunuldu. Microsoft cephesinden Windows 10 kullanıcıları için yakın bir zamanda Chromium tabanlı bir tarayıcısını sunması bekleniyordu. Ancak beklentilerin aksine sürpriz bir şekilde bu tabana sahip Edge tarayıcı Android için yayınlanmış oldu. Uygulama henüz beta sürecindeyken şuan için Google Play Store’dan indirilebilir duruma geldi. WinCentral kaynağına göre Android için sunulan bu yeni tarayıcı birçok yeni özelliğe sahip olarak geliyor. Altyapıda Chromium kullanmasıyla beraber ise daha güvenli bir yapıya sahip oluyor.

Chromium Tarayıcı Android İçin Yayında

Microsoft is bringing its Defender antivirus software to the MacMicrosoft is bringing its Defender antivirus software to the Mac

Microsoft Edge tarayıcısı bildiğiniz üzere Windows 10 cihazları için ve ayrıca Android telefonlar için sunulumuş yüksek güvenlikli ve başarılı bir tasarıma sahip internet tarayıcısı olarak biliniyor. Ayrıca reklam engelleyici olan AdBlock Plus gibi çeşitli eklentilere destek sağlarken okuma moduna ek olarak birçok özellik de barındırıyor. Sizde Chromium tabana sahip Edge tarayıcısını deneyimlemek istiyorsanız, henüz beta süreçte olan uygulamayı Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Ayrıca normal Edge tarayıcısını da yine Android için Google Play Store ve iOS için ise App Store üzerinden edinmek mümkün olacaktır. Bakalım farklı bir altyapıya ve ek bazı özelliklere sahip olan Chromium Edge tarayıcısı normal versiyonuna göre kullanıcılardan nasıl bir geri dönüş alacak göreceğiz. Yakın zamanda ise beta sürecinden çıkacağını belirtelim.  


Windows 7 Kullanıcılarına, Microsoft'dan UyarıWindows 7 Kullanıcılarına, Microsoft'dan Uyarı
Microsoft, Apple MacOS için Antivirüs Yazılımı ÜrettiMicrosoft, Apple MacOS için Antivirüs Yazılımı Üretti

PAYLAŞ