Byte, reklam gelirlerini içerik üreticilerine dağıtacak - Haberler - indir.com

Byte, reklam gelirlerini içerik üreticilerine dağıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-03 19:46:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemin popüler video paylaşım uygulaması olan TikTok’un iddialı rakiplerinden olması beklenen Byte uygulaması tarafından reklam gelirlerinin içerik üreticilerine dağıtılacağı açıklandı. Henüz geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan Byte uygulaması Vine yaratıcısı tarafından çıkartılan bir uygulama olarak dikkatleri çekiyor. TikTok’un büyük rakiplerinden olması beklenen Byte uygulaması hakkında detaylar belli olmaya başlıyor. TikTok’un rakibi olarak gösterilen Byte, kullanıma sunulduğu ilk hafta itibariyle ABD App Store’unda en fazla indirilen uygulama olarak zirveye yerleşti. Son günlerin sıkça konuşulduğu Byte, ilginç bir hamle ile reklam gelirlerinin tamamının içerik üreticilerine dağıtılacağı açıklandı.

Byte gelirleri, içerik üreticilerine dağıtılacak

ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!

Vine geliştiricileri tarafından yapılan Byte uygulaması, Vine’ın birçok özelliğine sahip durumda. Vine popülerliği kadar özelliğe sahip olan Byte, yapılan açıklamalar ile gelirlerin hepsini içerik üreticilerine dağıtacak. Yapılan bu açıklama ile beraber dünya genelinde ses getirmesi beklenen Byte’ın içerik üreticilere para ödeme noktasında rakip uygulamalara göre bir adım daha önde olması bekleniyor. İçerik üreticilerine para ödeyen birçok şirket bulunuyor. Ancak reklam gelirlerinin tamamını hiçbir uygulama ödemiyor. Byte ise yaptığı açıklama ile gelirinin tamamını kesinti olmadan içerik üreticilere ödeyeceğini ifade ediyor.

İçerik üreticilerine yapılacak olan ödemelerin 4 ayda 1 yapılacağı belirtiliyor ve üreticiler reklam gelirinde hiçbir kesintiye uğramayacak. İlk etapta oldukça heyecan verici bir uygulama olan Byte’ın kullanıcı sayısında ciddi bir artış olması bekleniyor.  


İlgili uygulamalar
Vine benzeri Byte piyasaya sürüldü!Vine benzeri Byte piyasaya sürüldü!
Byte TikTok'un yeni rakibi olabilir!Byte TikTok'un yeni rakibi olabilir!

PAYLAŞ