Byte TikTok'un yeni rakibi olabilir! - Haberler - indir.com

Byte TikTok'un yeni rakibi olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-29 23:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yılların fenomen uygulaması olan Vine’nın yaratıcı ekibi tarafından geliştirilen Byte App Store’da ilk sıralarda yer alıyor. 

Geçtiğimiz senelerde kısa sürede fenomen olan ancak sonrasında sosyal medya rekabetine yenik düşerek piyasadan kaldırılan Vine uygulaması Byte adıyla daha gelişmiş özelliklerle piyasaya sürülmüştü. Yakın zamanda çıkış yapmış olmasına rağmen kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılana Byte, bir dönemler ülkemizde de oldukça popüler olan Vine gibi başarı elde edeceğe benziyor. İndirilenler listesinde şimdiden zirveyi gören uygulama TikTok’un ciddi bir rakibi olabilir.

TikTok'un geliştiricisi ByteDance, Spotify'a rakip bir uygulama test ediyorTikTok'un geliştiricisi ByteDance, Spotify'a rakip bir uygulama test ediyor

Çin merkezli ByteDance şirketi tarafından pazara sürülen TikTok kısa süre içinde büyük bir başarı elde etmiş hatta 2019’un en çok indirilen uygulamaları listesinde Facebook’u geçmeyi başarmıştı

Vine'ın Varisi Byte Kapalı Beta Testine Girdi

 Birçok geliştiricinin de yeni Instagram olarak gördüğü TikTok ciddi bir rakiple karşı karşıya. Cuma günü yayınlanmasına rağmen App Store üzerinden en çok indirilen uygulama olan Byte araştırmalara göre global pazarda da ciddi bir başarı elde etmiş durumda.

Byte global pazarda yükselişte

Mobil araştırma şirketi olan Sensor Tower’ın yaptığı araştırmaya göre Kanada’da en çok indirilen uygulamalar arasına girmeyi başaran Byte, Norveç, İngiltere, Yeni Zelenda ve Avusturalya’da da en çok indirilen uygulamalar listesinde ilk 10’nun içerisine girmeyi başardı.

Tabi TikTok’un Amerika Birleşik Devletleri’nde yasaklanmış olması da Byte’a ABD’de büyük bir avantaj sağlayacak gibi duruyor. Ülkemizde de yoğun bir ilgiyle karşılanan uygulamanın Vine’nın başarısına ulaşıp ulaşamayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
 


İlgili uygulamalar
ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!
Vine benzeri Byte piyasaya sürüldü!Vine benzeri Byte piyasaya sürüldü!

PAYLAŞ