Vine benzeri Byte piyasaya sürüldü! - Haberler - indir.com

Vine benzeri Byte piyasaya sürüldü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-27 23:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir dönemin hem dünya hem de ülkemiz genelinde popüler uygulaması olan Vine, geçtiğimiz yıllarda tarihe karışmıştı. Kısa video paylaşım platformu olarak milyonlarca kullanıcıya sahip olan Vine’ın kurucusu şimdi ise yeni Byte adlı video paylaşım uygulamasını yayınladı. Vine uygulaması popüler olduktan sonra Twitter tarafından 30 milyon dolara satın alınmıştı ancak daha sonra bekleneni sunamadı ve piyasada eriyip gitti. Zamanında milyonlarca kullanıcıya erişen Vine, Instagram ve Snapchat’in popülerliğine yenildi ve piyasada tutunmayı başaramadı. İçerikleri hala resmi internet sitesinde yer alsa da, nihayetinde uygulama artık piyasada yer almıyor.

Yeni video uygulaması Byte yayınlandı

Uygulama yapımcısı Dom Hofmann, uzun bir süre önce Twitter hesabından Vine’ın devamına yönelik yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Byte adıyla geleceğini ifade eden bu söz konusu uygulama nihayet hem Android hem de iOS kullanıcıları için indirilmeye sunuldu. Byte uygulaması tıpkı Vine gibi 6 saniyelik videolar çekilmesine olanak sağlıyor. Uygulama içerisindeki kamera ve paylaşım yapısı ile bu videolar Byte platformunda yayınlanıyor. Piyasada benzeri yapıda TikTok uygulamasının patlama yaptığı şu dönemde Byte’ın nasıl bir başarı sağlayacağı henüz bilinmiyor.

TikTok'un sahibi Bytedance akıllı telefon piyasasına girdi!TikTok'un sahibi Bytedance akıllı telefon piyasasına girdi!

Vine gibi yüksek beklentileri bulunan bu uygulamanın şuan için istatistikleri ile durdurulamayan rakibi TikTok piyasayı domine etmeye devam ediyor. Byte uygulamasının ana akışındaki içerikler editörler tarafından en popülerler şeklinde seçiliyor. Bakalım Byte, bir Vine etkisi yaratabilecek mi göreceğiz.


İlgili uygulamalar
TikTok'un geliştiricisi ByteDance, Spotify'a rakip bir uygulama test ediyorTikTok'un geliştiricisi ByteDance, Spotify'a rakip bir uygulama test ediyor
ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!ByteDance'den TikTok hisselerinin satışıyla ilgili resmi açıklama!

PAYLAŞ