Asus yeni nesil sıvı soğutma sistemlerini tanıttı - Haberler - indir.com

Asus yeni nesil sıvı soğutma sistemlerini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 19:30:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

ROG Ryujin II, ROG Strix LC II ve TUF Gaming AIO sıvı soğutucular olmak üzere Asus, yeni nesil sıvı soğutma sistemlerini tanıttı.

Yüksek performans gerektiren işlem ve oyunlarda soğutma sistemleri bilgisayarlar için en önemli bileşenler arasında. Bu alana yönelik yeni bir hamle yapan Asus ise ROG Ryujin II, ROG Strix LC II ve TUF Gaming AIO sıvı soğutucular ile sektörde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bilgisayarda performans kaybını ortadan kaldırarak donanımlardan maksimum verimi elde etmek isteyenler için özel olarak dizayn edilen yeni sıvı soğutma sistemleri üstelik tasarımıyla daha önceki serilere göre oldukça farklı.

Dünyanın ilk sıvı soğutmalı SSD'si tanıtıldıDünyanın ilk sıvı soğutmalı SSD'si tanıtıldı

ROG Ryujin II oldukça iddialı!

Tanıtımlarda en dikkat çeken yeniliklerden bir tanesi ROG Ryujin II oldu. Performansın yanı sıra görünümde de farklı bir tasarıma imza atan Asus, hepsi bir arada soğutucu sistemi olarak tasarladığı modellerinde 3,5" tam renkli LCD’ye yer veriyor. Böylece 5 temel izleme parametresi üzerinden kolay bir şekilde takipte bulunabilecek kullanıcılar soğutma sistemine yönelik merak ettikleri ya da önemsediği değerleri her zaman göz önünde bulundurabiliyor. Ryujin II ayrıca AIDA64 Extreme'in tam sürümüne bir yıllık abonelik fırsatı da sunuyor.

ROG Strix LC II soğutucular ile yeni nesil performans

Tanıtımı yapılan bir diğer donanım ROG Strix LC II soğutucular ise performansta çok daha iyi bir deneyim vaat ediyor. Farklı tasarımı ve RGB ışıklandırma sistemi ile ilk bakışta dikkat çekmeyi başaran donanım, 240 mm, 280 mm ve 360 ​​mm olmak farklı seçenekler sunuyor. 6 yıla varan garanti desteği ile birlikte oldukça güçlü bir donanım olduğunu gösteren ROG Strix LC II soğutucular, pek çok farklı modelde şimdiden yer almaya aday.

TUF Gaming LC ARGB serisinde neler var?

Tanıtımda yer verilen son model ise TUF Gaming LC ARGB serisi oldu. 120 veya 240 mm desteğine sahip olan soğutucular, özellikle bağlantı noktaları konusunda oldukça esnek. Böylece farklı tip kasalarda da uyumluluk sorununu ortadan kaldıracak yeni hepsi bir arada soğutucular, sade bir görünüm tercih edenler tarafından tercih edilebilir. Üstelik RGB led aydınlatmalara sahip olan soğutucu sistemi ASUS Aura Sync ile uyumlu. Böylece farklı senkronizasyonlar yapılabiliyor.

ROG Ryujin II, ROG Strix LC II ve TUF Gaming AIO sıvı soğutucuları ile sektörde fark yaratmayı başaran Asus, her beklenti ve gereksinime uygun bir sıvı soğutma sistemi sunuyor. Mevcut donanımların kısa süre içerisinde piyasada ilgi görmesi bekleniyor.


Asus yeni sertifikalı sunucularını tanıttıAsus yeni sertifikalı sunucularını tanıttı

PAYLAŞ