Apple’dan yeni kulaklık: Powerbeats 4 - Haberler - indir.com

Apple’dan yeni kulaklık: Powerbeats 4

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-12 18:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın başarılı Airpods Pro serisi sonrasında bünyesinde sahip olduğu Beats markalı kulaklıklara yenileme yoluna gidiyor. Powerbeats 4 ile kullanıcıların karşısına gelecek olan şirket bu noktada AirPods için bir alternatif sunmuş olacak. Akıllı telefon devi Apple, akıllı telefon modelleri kadar diğer ürün yelpazelerine de önem vermeye devam ediyor. Özellikle son dönemde kulaklık için ciddi yatırımlar gerçekleştiren şirket, şimdi ise ciddi bir yatırım ile bünyesine katmış olduğu Beats kulaklık serisi ile pazarda önemli bir yeri bulunuyor. Apple’ın kendi ürünlerine yoğunlaştığı gözükse de, dün itibariyle yayına giren iOS 13.3 içerisinde bulunan bir detay yeni bir ürünü bizlere gösterdi.

Powerbeats 4 AirPods’a alternatif geliyor

Beats, kulağa tam yerleşen kulaklık tasarlıyorBeats, kulağa tam yerleşen kulaklık tasarlıyor

Yeni kulaklıkların Powerbeats 4 adı ile piyasada yer alması bekleniyor. Kulaklıkları Siri tarafında dikkat çekerken, AirPods gibi Hey Siri komutu ile asistanı yönetebileceksiniz. Kulaklıkta ikinci nesil AirPods ve AirPods Pro modellerinde kullanılan H1 işlemcisi yer alacak. Daha yeni bir Bluetooth versiyona sahip olan bu işlemci ile kullanıcılar “Hey Siri” komutu vererek asistanı aktif hale getirebilecekler.

Son dönemde Apple’ın yeni iPhone serisi içerisinde AirPods modelinin kutudan çıkacağına dair bazı söylentiler bulunuyor. Ancak Powerbeats Pro sonrasında Powerbeats 4’ün devam ettirilmesi akıllara iPhone’lar için AirPods’un bir standart haline mi geleceği soruları geliyor. Beats imzalı kulaklıkları ise satışta öncelik olacak diye düşünülüyor. Bakalım bu yeni kulaklık nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.  


Yeni Beats Powerbeats Pro'nun özellikleriYeni Beats Powerbeats Pro'nun özellikleri

PAYLAŞ