Yeni Beats Powerbeats Pro'nun özellikleri - Haberler - indir.com

Yeni Beats Powerbeats Pro'nun özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 14:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun süredir piyasaya girmesi beklenen ve hakkında çeşitli bilgilerin gündeme geldiği Beats Powerbeats Pro sonunda çıktı. Gelişen akıllı cihazların yanı sıra aynı zamanda akıllı cihazlar ile kullanabileceğiniz çeşitli alternatif ürünler de piyasada yerini almaya başladı. Bunların arasında özellikle kulaklık sektörü eskisine nazaran çok daha gelişmiş bir durumda karşımıza çıkıyor. Son derece işlevsel kulaklıkların üretilmesi her alanda size yardımcı olacak nitelikte özellikler taşıyor. Beats Powerbeats Pro'da kullanım açısından son derece fonksiyonel olup akıllı cihazlarınızda senkronize bir şekilde çalışacaktır. Üstelik müzik dinleme keyfini de size kusursuz bir şekilde yaşatacaktır. 

Apple Powerbeats3 Kablosuz Kulaklık Satışa Çıktı!Apple Powerbeats3 Kablosuz Kulaklık Satışa Çıktı!

Powerbeats Pro'nun özellikleri ve fiyatı

Elde edilen raporlara baktığımız taktirde, Apple'ın yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığı ve bu ürünleri de Apple adı ile değil Beats adı ile satacağının bilgisi yer alıyordu. Hem tasarım hem de özellik açısından oldukça fonksiyonel bir kulaklık modeli olan Beats Powerbeats Pro, kullanıcılarına yetecek düzeyde özellikler sunuyor. Uzun zamandır beklenen Beats Powerbeats Pro sonunda piyasada yerini aldı. Cihazın fiyat ise 250 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Beats Powerbeats Pro modelli kulaklık, Powerbeats 3'de olduğu gibi sporcular için özel olarak tasarlanmıştır. Spor esnasında kullanımı kolay olacak bir tasarıma sahip olan Beats Powerbeats Pro kulağın yapısına uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Kancalı bir tasarım doğrultusunda tasarlanan bu kulaklıklar Powerbeats 3' göre yüzde 23 daha küçük ve yüzde 17 daha hafif bir tasarıma sahiptir. Dikkat çeken özelliklerden bir diğeri ise tere ve suya dayanıklı bir sisteme sahip olmasıdır. Yani bu kulakiçi kulaklıklar ile rahatlıkla spor yapabilir ya da koşu esnasında da kullanabilirsiniz. Beats Powerbeats Pro modelli kulaklıkta harekete duyarlı sensör sistemleri bulunuyor. Bu sayede kulaklıkları kulağınızdan çıkardığınız anda çalan şarkı da otomatik olarak duruyor. Kulağınıza geri taktığınız anda ise şarkı çalmaya devam ediyor. Bunların yanı sıra aynı zamanda söz konusu kulaklıkların üzerinde iki taraflı konuşma algılayıcı sensör yer alıyor. Bu sayede sesiniz karşı taraftan daha net duyuluyor. Bluetooth teknolojisi doğrultusunda tasarlanan fakat yeni nesil AirPods'ta yer alan H1 çipiyle Apple cihazlara sorunsuz bir şekilde bağlanan kulaklık, kulaklık bölümünde fiziksel kontrol tuşlarına da sahiptir.

Fiziksel tuşlar sayesinde ise müzik dinlerken bir sonraki parçaya geçebilir, çalmakta olan şarkıyı ise durdurabilirsiniz. Beats Powerbeats Pro modelli cihaz şarj dolumuna ihtiyaç duymadan 9 saat kesintisiz çalışabiliyor. Ürünü şarj haznesine takıp şarj ettiğiniz taktirde 24 saat kullanım ömrü oluyor. Mayıs ayında satışa sunulacak olan Beats Powerbeats Pro adlı kulaklık, 20 farklı ülkede piyasaya sürülecek. Türkiye de bu ülkeler arasında yer alıyor. Powerbeats Pro kulaklığın fiyatı ise 250 dolar olarak belirlenmiş. Ülkemiz fiyatı ise 1.999 TL olacak. İster spor yaparken ister koşarken isterseniz de müzik dinleme keyfini yaşarken Powerbeats Pro adlı kulaklığı kullanabilirsiniz. Kulaklık kulağınızı kavrayacak ve herhangi bir sorun yaşamadan kullanmanıza imkan tanıyacaktır. 

 



PAYLAŞ