Beats, kulağa tam yerleşen kulaklık tasarlıyor - Haberler - indir.com

Beats, kulağa tam yerleşen kulaklık tasarlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-27 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Birbirinden farklı birçok marka kendi markasını taşıyan bir kulaklık üretiyor. Fakat kullanıcılar bu kulaklıklardan ne kadar memnun sorusu da akılları karıştırmıyor değil. Herkesin kulak yapısı aynı olmadığı için aynı mantık doğrultusunda birbirinden farklı kulaklıklar üretmek de pek mantıklı bir eylem değildir. Üretici firma bunun farkına varmış olacak ki artık kullanıcıların isteklerine yönelik üretim yapma konusunda çok daha titiz hareket ediyor. 

iOS kodlarında yer alan bilgileri incelediğimiz taktirde  Beats, Powerbeats Pro serisiyle beraber ürettiği tamamen kablosuz kulaklıklarını kullanıcılarına sunacak. Özellikle spor yaparken kendi sevdikleri müzikleri dinlemeyi tercih eden birçok kullanıcı mevcut. Spor esnasında sık sık hareket edildiği için kulaklığın kulakta durması son derece zor bir durum. Üretici bunun farkına vararak bu tarz hareketli işlerde kulaklık kullanmayı tercih eden kullanıcıları hedef alarak pek çok ürün üretiyor ve piyasaya sürüyor. Bunlar arasında beklentileri karşılayacağı ve en iyi olduğu düşünülen Beats’in yeni AirPodlara denk olacağı tahmin edilen tamamen kablosuz kulaklıklarıdır. iOS 12.2’de yeni kablosuz kulaklıkların bir de görüntüsü piyasaya sürüldü. Bu görüntülere göre Powerbeats Pro daha çok spor salonunda zaman geçiren insanlara yönelik bir kulaklık olacak. Spor esnasında kullanıcıyı rahatsız etmeyen ve sık sık düşme ya da çıkma sorunları yaşatmayan bir yapıya sahip olması bekleniyor.

Apple, iPhone'lar da üç farklı yeni özellik sunacakApple, iPhone'lar da üç farklı yeni özellik sunacak

Kulaklık yapısı itibariyle 2016 yılında piyasaya giren Powerbeats 3’e benzerlik gösterecek ve aynı zamanda bu kulaklıklar kendi özel kutuları içerisinde satışa sunulacak. Kesin olmayan bir bilgi ise kulaklıkların yer alacağı kutunun şarj etme özelliğinin olup olmayacağıdır. Kodlar vasıtası ile ortaya çıkan kulaklık hakkında henüz pek çok bilgi söz konusu değildir. Fakat buna rağmen Powerbeats’lerde, AirPod’larda bulunan H1 çipinin kulaklıkların içerisinde yer alacağı söylentileri mevcut. Bu özellik sayesinde elbette ki yeni kulaklıkların uzun ömürlü şarj desteği ile geleceği düşünülüyor.

Teknoloji devi Apple'ın Nisan ayı itibariyle güncelleme yayınlayıp yayınlamayacağı henüz tam belli olmasa bile ortaya çıkan görseller ile zaman çizelgesi uyumlu bir şekilde ilerleme gösteriyor. Söz konusu kulaklıklar hakkında kesin bir fiyat bilgisi söz konusu değildir. Apple şu anda Powerbeats 3’ü 199 dolar karşılığında kullanıcılara sunuyor olsa da o daha geleneksel bir tasarım olarak karşımıza çıkacak. Şarjlı kutu ve diğer değişiklikler de göz önünde bulundurulduğu taktirde yeni nesil kulaklığın fiyatı daha da üst rakamlara ulaşabilir. Yine de AirPods’un hızlı, yoğun antrenmanlara uygun bir şekilde tasarlanmadığı herkes tarafından kabul edilen bir durumdur. Kulaktan düşmeyecek bir tasarıma sahip olması beklenen kulaklık şimdiden heyecanla bekleniyor. 


Apple, Netflix'e bu akşam rakip olacakApple, Netflix'e bu akşam rakip olacak
Huawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyorHuawei CFO'su Apple ürünlerini tercih ediyor
Apple iOS 12.2 güncellemesi yayınlandıApple iOS 12.2 güncellemesi yayınlandı

PAYLAŞ