Akıllı telefonunuza indirebileceğiniz 4 kullanışlı spor uygulaması - Haberler - indir.com

Akıllı telefonunuza indirebileceğiniz 4 kullanışlı spor uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-22 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Sağlıklı bir yaşam adına sporu hayatınızın merkezine koymak adına yardım alabileceğiniz çeşitli uygulamalar vardır. Akıllı cep telefonunuza indireceğiniz spor uygulamaları ile beraber antrenman ve diyet programınızı sistematik bir şekilde yürütebilirsiniz. Bildiğiniz üzere akıllı cihazlar neredeyse hayatımızın her alanında etkin rol oynuyor. Bunlardan biri de spor yaşamıdır. Spor salonuna gitmek istemiyor ya da diyetisyenlerin önerilerine bir türlü uyum sağlayamıyorsanız evde kendi programınızı oluşturabilirsiniz. App Store ve Google Play mağazaları üzerinden akıllı cihazınıza indireceğiniz spor uygulamalarının sunduğu özelliklerden faydalanabilirsiniz. 

Android ve iOS akıllı cihazınıza indireceğiniz spor uygulamaları ile beraber beslenme ve spor konusunda uzmanlar tarafından hazırlanan programlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu uygulamalar içerikleri itibariyle kullanıcıların ev ya da iş yerlerinde kendi imkanları doğrultusunda antrenman yapması için önerilerde bulunur. Kullanıcılar tarafından tercihe dilen uygulama mağazasının en iyi spor uygulamalarına yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

Sağlıklı Yaşam ve Spor UygulamalarıSağlıklı Yaşam ve Spor Uygulamaları

MyFitnessPal

Fazla kilolarınızdan kurtulmak ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamak isterseniz atmanız gereken ilk adım elbette ki sağlıklı bir diyet programı oluşturmaktır. Bunun içinse yediğiniz yiyeceklerin kaç kalori olduğunu öğrenmeli ve günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayarak yeme programı oluşturmalısınız. Tam olarak bu doğrultuda geliştirilmiş olan MyFitnessPal uygulaması, veri tabanı üzerinde 6 milyondan fazla yiyeceğin kalori miktarını bulunduruyor ve her geçen gün yeni yiyeceklerle güncellenerek daha geniş kitlelere hitap ediyor. Yemek yemeden önce yiyeceğinizin yemeği anında MyFitnessPal uygulamasından bulun ve kaç kalori olduğunu kolaylıkla öğrenin. 

Android için MyFitnessPal indir

iOA için MyFitnessPal indir

Sworkit Kişisel Antrenör

Akıllı cihazlarınıza indireceğiniz Sworkit Kişisel Antrenör mobil uygulaması sporu sizin için daha kolay bir hale getiriyor. 5 ile 60 dakika arasında değişen antrenman programları arasından kendinize en uygun olanı seçin ve dilediğiniz yerde spor yaparak eşsiz bir görünüm elde etmenin keyfini çıkarın. Spor yapmak zaman zaman kişiler için zor gelebilir fakat kendi sisteminizi kendi yaşamınıza göre hazırladığınızda spor yapmak daha da keyif verici olabilir. Bizzat spor eğitmenleri tarafından hazırlanmış olan bu egzersizlerin videolarını seyrederek egzersizlerin nasıl yapılacağını öğrenebilir ve en doğru şekilde uygulayarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Kullanıcılarına 160'dan fazla egzersiz sunan Sworkit Kişisel Antrenör, akıllı cihazlarda ilk 7 gün ücretsiz olarak kullanılıyor. 

Android için Sworkit Kişisel Antrenör indir

iOS için Sworkit Kişisel Antrenör indir

Nike Training Club: Antrenman ve Fitness Planı

Nike Training Club mobil uygulaması, ünlü spor giyim markası Nike'ın uzman spor eğitmenleri tarafından hazırlanmış olan 185'den fazla farklı egzersiz programı uygulama ile kullanıcılara sunuluyor. Esneme, güç, incelme ve yoga gibi kategorilere sahip olan egzersiz programlarına uygulama üzerinden göz atabilirsiniz. Uygulamada kendinize uygun programı bulmak hiç de zor değildir. Uygulama içerisinden kendinize özel programlar oluşturabilirsiniz. 

YAZIO - Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulan YAZIO mobil uygulaması, günlü yeme içme programınızı kolay bir şekilde oluşturmanızı sağlar. Lezzetten ödün vermeden her hafta yeni yeme planlarıyla daha sağlıklı olabilirsiniz. Yeme düzeninizi daha sağlıklı hale getirmek için sunulan YAZIO mobil uygulaması akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. 

Android için Nike Training Club indir

iOS için Nike Training Club indir

 




Türkiye'nin İlk Sosyal Spor Uygulaması: SporappTürkiye'nin İlk Sosyal Spor Uygulaması: Sporapp

PAYLAŞ