Türkiye'nin İlk Sosyal Spor Uygulaması: Sporapp - Haberler - indir.com

Türkiye'nin İlk Sosyal Spor Uygulaması: Sporapp

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Spor alanında yeni bir girişim olarak karşımıza çıkan Sporapp, sporla ilgilenen kişilerin eğitmenler ve spor merkezleriyle bir araya gelmelerini hedefleyen ücretsiz bir sosyal spor uygulamasıdır.

Kendi alanındaki ender girişimlerden birisi olan, iOS uygulamasının yanı sıra web platformundan da hizmet veren Sporapp sayesinde; 900'den fazla egzersiz arasından günlük antrenmanlarınızı ve programlarınızı oluşturabileceğiniz gibi vücut ölçülerinizi ve programlarınızı kayıt altına alarak gelişiminizi takip edebilirsiniz.

Sporapp

Oyunlaştırma odaklı bir sistem üzerine kurgulanan Sporapp, yaptığınız tüm aktiviteleri diğer kullanıcılarla paylaşmanıza imkan tanıyor. Yaptığınız her aktivite ve paylaşım için puanla rozet kazandıran uygulama ayrıca arkadaşlarınızla rekabet etmenizi sağlamakta. Bu sayede de motivasyonunuzu en üst seviyede tutabiliyor.

Spor ile ilgili hayatınızdaki hemen her şeyi paylaşabileceğiniz ve diğer spor yapan kullanıcılarlar sosyalleşebileceğiniz Sporapp bunlara ek olarak eğitmenleri takip etmenize, hayatınızı değiştirecek 1000'den fazla egzersiz ve 500'den fazla spor-sağlık içerikli makaleye ulaşmanıza, spor merkezlerinin kampanyalarını takip etmenize ve spor merkezlerinden yer bildiriminde bulunmanıza da imkan tanıyor.

Sizinle aynı yerde spor yapan diğer kişilerle de tanışma fırsatı sunan platform ayrıca spor merkezlerinden üyelik satın almanızı da mümkün kılıyor. Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazınızda kullanabileceğiniz Sporapp uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ