YouTube, video içerik platformları arasında en popüler olanların başında gelir. Kullanıcıların uzun süredir beklediği mırıldanma özelliği ise şu anda gündemde. İşte konuya dair bilmeniz gereken tüm detaylar!

Mırıldanarak Şarkı Bulmak Çok Keyifli Olacak

müzik dinleyen kadın

YouTube, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Bundan böyle aradığınız şarkıları mırıldanarak bulabileceksiniz. Bu özellik sayesinde hatırlamadığınız her bir şarkı artık listenizde sizinle olacak. YouTube’un getirmek istediği bu özellik, en çok da sık müzik dinleyenler için kullanışlı olacak diyebiliriz.

Günümüzde birçok kişi, hoşlandığı herhangi bir şarkının adını unutabilir ya da şarkının yalnızca bir kısmını hatırlıyor olabilir. Böyle anlarda YouTube’da arama yapmak zorlaşabilir. Fakat mırıldanma özelliği sayesinde bu tür sorunlar ortadan kalkıyor.

Günler geçtikçe her açıdan değişip gelişmeye devam eden YouTube platformuna bu tür bir özelliğin gelmesi ise herkesin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Eğer siz de sevdiğiniz şarkıları bulmakta zorlanıyorsanız YouTube’un bu yeni özelliğini çok seveceğinizi biliyoruz.

Bazen bir şarkıyı dinler ve onu çok severiz ama adını kaydetmek aklımıza gelmez. Hal böyle olunca da o şarkıyı arar dururuz. Tabii tek bir sözü bile aklımızda kalmadığı için bu şarkıyı tam olarak nasıl bulacağımızı düşünmeye başlarız. İşte bu durumda devreye YouTube’un yeni özelliği giriyor.

Artık dilediğiniz şarkıyı ışık hızıyla bulabilecek, keyifle dinlemeye dalacaksınız. Ufacık bir mırıldanmayla bile bu özelliği deneyebileceksiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir