Samsung Display, Ferrari’nin dijital gelişiminde önemli bir rol üstlenecek. Yayınlanan basın açıklamasına göre İtalyan markanın yeni nesil süper otomobillerinde, Koreli şirketlerin ekranları Samsung Display tarafından geliştirilen OLED ekranlarla donatılacak.

Samsung Display ve Ferrari otomobiller için yeni bir ekran çözümü geliştirilmesi için anlaşma imzaladı. Samsung Display Başkanı ve CEO’su JS Choi ve Ferrari CEO’su Benedetto Vigna, Kore’deki Asan kampüsünde düzenlenen imza törenine katılım gösterdi.

Ferrari otomobiller Samsung'un OLED ekranlarıyla donatılacak
İtalyan otomobil üreticisi Ferrari ile Güney Koreli teknoloji devi Samsung antlaşma imzaladı.

Ferrari Otomobilleri Samsung’un OLED Teknolojisi İle Donatılacak

Ferrari CEO’su yaptığı açıklamada “Samsung Display ile yaptığımız bu stratejik iş birliği sayesinde yeni nesil otomobil modellerimizin dijital ortamında önemli adımlar gerçekleştireceğiz” dedi.

Samsung Display Başkanı ve CEO’su JS Choi ise, Samsung Display’in Ferrari ile ortaklığına yönelik “Güçlü yönlerimizi süper otomobil alanına uygulamak ve otomotiv OLED pazarındaki konumumuzu güçlendirmek için heyecan verici bir fırsat oluşturacağına eminim.” açıklamasında bulundu.

Dünyanın en popüler otomobil markalarından biri olan Ferrari, başarılı ve sorunsuz geçişler için geliştirilmiş çözüm önerilerine ihtiyaç duyuyor. Bu doğrultuda Samsung’un OLED tedarikçisi olarak çok doğru bir seçim olduğuna şüphe yok. Bu sayede Güney Koreli ekran devi Samsung, otomotiv sektörünün öncülerinden biri olan Ferrari’ye fayda sağlayacak ve şirketin otomotiv dünyasında çok daha ileri bir seviyede olmasına fırsat sağlayacağı düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir