Samsung, 4 Ekim 2023 tarihinde Fan Edition isimli serisine eklediği yeni ürünlerin yanında akıllı takip cihazının da tanıtımını yapmış oldu. Galaxy SmartTag 2; yepyeni tasarımı, ek özellikleri ve güçlü bataryası ile gündemde. Peki bu cihaz tam olarak neler sunuyor? Gelin, birlikte inceleyelim.

Galaxy SmartTag 2 Fiyatı Ne Kadar?

smarttag 2

Samsung Galaxy SmartTag 2 cihazının ücreti 30 Dolar olarak belirlendi. SmartTag 2, beyaz ve siyah renk opsiyonları ile 11 Ekim tarihinde satışa sunulacak. Farklı tasarımı ile dikkat çeken bu ürünün dikdörtgen yapısı herkesçe sevilecek gibi görünüyor. Metal halkalı dizaynı sayesinde yıpranma ve aşınma gibi durumlar karşısında daha güçlü durabiliyor. Toza ve suya da hayli dayanıklı bir cihaz olarak dikkat çekiyor. SmartTag 2 modelinin en önemli özelliklerinden bir diğeri de kayıp modu oluyor.

Nedir kayıp modu? Öncelikle iletişim bilgilerinizi girmeniz isteniyor. Cihaz kaybolursa bulan kişi telefonun NFC özelliğini kullanarak taratma yapıyor ve iletişim bilgilerinizi görüyor. Başka bir özellik ise pusula görünümüdür. Bu şekilde SmartTag tam yön tarif ettiğinden eşyalarınızı rahatça bulabiliyorsunuz. Fakat sadece UWB özelliği olan cihazlarla uyum sağlayıp çalışıyor. Ayrıca evcil hayvan gezdirme modu da yeni modelde görülebilecek.

Güç tasarruf modu ise pil ömrünü tam olarak 700 gün kadar arttırır. Önceki sürümde 500 güne kadar artış sağlanabiliyordu. Bakalım yeni SmartTag modelini kimler beğenecek, kimler için bu ürün sınıfta kalacak; zamanla göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir