Sosyal haber, fotoğraf, tartışma ve içerik sitesi olarak bilinen ve çok sayıda kullanıcının üye olarak kendi profilini oluşturduğu ve içeriklerini oluşturduğu Reddit, mobil uygulamasında önemli değişiklikler yapacağını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada; hem Reddit uygulaması hem de Reddit mobil sitesinde aramayı daha hızlı ve kolay hale getirmesi beklenen birçok değişiklik yapılacağı belirtildi.

reddit mobil uygulama
reddit mobil uygulama

Reddit Mobil Uygulamada Değişiklikler Yapacak

Reddit mobil uygulamasında ve mobil sitesinde yapılması planlanan değişiklik ve güncellemelere göre artık kullanıcıların resimlerine, videolarına ve oluşturdukları GIF’lere daha kolay göz atabilmeleri sağlanacak. Bunun için arama kısmında ve ayrı bir alt dizin olarak yeni bir sekmenin uygulamaya ve mobil siteye eklenmesi gündemde olan en büyük ve kolaylık sağlayacak yeniliklerden birisi olacak. Bu değişikliği yanı sıra Reddit mobil uygulamasında ve mobil sitesinde arama yapılarak bulunan sonuçlar artık daha basit ve daha anlaşılır bir görünüm ile kullanıcılara sunulacak.

Ayrıca; uygulamanın mobil sitesi ve mobil uygulamasını kullanan ancak oturum açmamış ve hesap oluşturmamış kişiler için de arama kısmı artık daha kolay bir hale gelecek. Oturumun kapalı olduğu durumlarda bile yapılan aramalarda hem daha fazla filtre kullanılabilecek hem de yorumlar ve gönderiler olarak ayrı sekmeler uygulamaya eklenecek.

Reddit şirketi tarafından yapılan açıklamada mobil sitede yapılan web aramaların genel olarak  %85 daha hızlı olduğu belirtilerek bu hızın korunacağı ve mobil uygulamanın da daha fazla hızlanması için güncellemeler yapılacağı duyuruldu. Reddit şirketinin özellikle mobil uygulamasında yapılacak bu önemli yenilikler ile şirketin erişilebilirlik şikayetlerine de çözüm bulması hedeflenmektedir. Reddit şirketinin duyurmuş olduğu bu en son güncellemeler, kullanıcıların denetleme araçları ve erişilebilirlik ilgili şikâyetlerini tam olarak gideremese de; uygulamaya göz atan kişiler için önemli yenilikler olarak tanımlanabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir