Netflix Games olarak adlandırılan oyun platformuna 3 yeni mobil oyun daha ekleniyor. Aboneliği olan tüm kullanıcılar iOS ve Android platformlarına yapılan güncellemeyi alarak 3 yeni oyunu oynayabilecek. 

Netflix oyun alanında yer almak ve abonelerine daha farklı içerikler sunmak adına Netflix Games servisini devreye aldı. Platform için yapılan güncellemeler ile platforma yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Açıklamalara göre platforma 3 yeni oyun daha ekleniyor. 

İşte Netflix Games’e eklenecek 3 oyun

This Is A True Story

Platformda yer alacak olan ve şimdiden en çok dikkat çeken yapımlardan bir tanesi This is True Story oldu. Mobil oyun olarak geliştirilen ve kısa süre içerisinde büyük bir popülerliğe ulaşması beklenen oyunda, ailesi için su bulmaya çalışan Afrikalı bir kadının hikayesi anlatılıyor. Resmi açıklamalara göre oyun gerçek bir hikayeye dayanıyor. Toplumsal farkındalık yaratılabilmesi adına Charity: Water adlı yardım kuruluşunun iş birliği ile oyun Frosty Pop adlı şirket tarafından geliştirildi. Afrika’daki su kıtlığının ve su bulmanın zorluğunun anlatıldığı oyunda oyuncular gerçek bir hikayeye eşlik edebilecek.

Shatter Remastered

2009 yılında Shatter adı ile piyasaya sürülen ve standart tuğla kırma oyunu olarak oynanmaya başlanan oyunun yenilenmiş versiyonu mobil oyunlar için geliştirildi. PlayStation 3 konsollarında oynanabilen oyun özel sürümü ile birlikte artık mobil platformlarda da destekleniyor. 

Into The Dead 2: Unleashed

Netflix’e eklenecek son Oyun ise Into The Dead 2: Unleashed olacak. Zombi temalı bu oyunda akın akın gelen zombi saldırılarına karşı oyuncuların zorlu bir mücadele vermesi gerekiyor. Birinci şahıs türündeki oyun, heyecan yaşamak isteyen oyuncular tarafından tercih edilebilir.

Kademeli bir şekilde platforma eklenecek olan oyunlarda oyuncuların uygulama güncellemelerini takip etmesi yeterli olacak. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir