MG Türkiye, İngiltere’nin köklü otomobil markası MG’nin Türkiye distribütörü olarak, elektrikli otomobil pazarında önemli bir rol üstleniyor. MG Türkiye, Londra’da düzenlenen 2023 MG Global Bayi ve Distribütör Konferansı’nda, ”Yılın En İyi Distribütörü” ödülünü aldı.

MG Türkiye
MG Türkiye

MG Türkiye’nin başarı hikayesi

MG Türkiye, Nisan 2021’de ilk modeli olan MG ZS EV modelini satışı sunduğundan bu yana elektrikli otomobil pazarında büyük bir ivme yakaladı. MG Türkiye, 2021 yılında 468 adetlik satış gerçekleştirerek, elektrikli otomobil pazarının öncü markalarından biri oldu.

2023 yılına gelindiğinde ise MG Türkiye, satış performansını daha da artırarak, yılın ilk 9 ayında 7.500 adedi aşan bir satış gerçekleştirdi. MG Türkiye, yıl başında belirlediği 5 bin adetlik satış hedefini iki katına çıkardı ve daha sonra da bu satışları üç katına yükseltti. MG Türkiye’nin yeni hedefi ise 2023 yılı sonunda 15 bin adetlik satışa ulaşmak.

MG Türkiye, elektrikli otomobil pazarında liderliğe oynamaya devam ediyor. MG Türkiye’nin sunduğu iddialı modeller, Türk tüketicilerinin ilgi ve güvenini kazanmış durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir