Akıllı telefon dünyasının öncü isimlerinden birisi olan Apple, iPhone SE 4 modeli üzerinde çalışmalar yapmaya devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre yeni modeli biraz daha beklememiz gerekecek.

iPhone SE 4 için yeni bir çıkış tarihi ortaya atıldı.
iPhone SE 4 için yeni bir çıkış tarihi ortaya atıldı.

Apple, piyasaya sürdüğü iPhone serileri ile sektörün üstünde performans sergileyerek zirveyi belirliyor. Bu nedenle geliştirdiği seriler sıradan telefonlara göre çok daha pahalı bir fiyat gösteriyor. Pahalılığın önüne geçmek için çözüm bulmaya çalışan Apple çalışanları, iPhone SE serisinin yeni üyesi olacak SE 4 modeli üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

iPhone SE 4’ün 2025 Yılında Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor

Uygun fiyat odaklı iPhone SE serisinin ilk ürünü 2016 yılında sahne almıştı. Serinin 3. nesli ise 2022 yılının Mart ayında kullanıcılarla buluşmuştu. Diğer modellere kıyasla çok daha uygun fiyatlı iPhone kullanmak isteyen kullanıcıların merakla beklediği serinin yeni telefonuna ilişkin yeni duyumlar alındı.

MacRumors’ta yer alan habere göre dördüncü nesil modelin önümüzdeki yıl sahne almayacağı düşünülüyor. Apple analisti Jeff Pu, iPhone SE 4’ün çıkış tarihinin 2025 yılı olabileceğini açıkladı. Ayrıca Jeff Pu yaptığı açıklamada TSMC tarafından Apple için yapılan 5G modeminde olduğunu belirtti.

Merakla Beklenen iPhone SE 4’e Dair Edinilen Bilgiler

Toplanan bilgilere göre iPhone SE 4’ün ön panelinde 6.1 inç OLED ekran yer alacak. Bu ekran, Çin merkezli BOE tarafından üretilecek. BOE daha önceki yaşadığı üretim sorunları nedeniyle iPhone 15 serisinde yer almamıştı. Bu nedenle Apple, ekranların büyük kısmını LG ve Samsung’tan satın almıştı.

iPhone SE 4 çıkış tarihi hakkında iddia ortaya atıldı.
Apple, iPhone SE 4 modeli üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Bunların yanı sıra iPhone SE 4 modelinin 20W hızlı şarjı, 7.5W kablosuz şarjı destekleyen 3.000 mAh pili ve IP67 sertifikası olması bekleniyor. Serinin önceki telefonlarında olduğu gibi bu modelde de işlemcinin ön plana çıkması bekleniyor. Fakat tüm bu bilgilerin başka kaynaklar tarafından teyit edilmediğini de unutmamakta fayda var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir