Meta, Messenger ve Facebook için Telegram benzeri yayın kanalları özelleri geliştirdiğinin sinyallerini verdi. Bugüne dek WhatsApp ve Instagram gibi popüler platformlarda yayın kanalları sunan Meta, Messenger ve Facebook için de aynı şeyi yapacağını duyurunca herkes çok mutlu oldu. Bu özellik iki platformda da önümüzdeki günlerde görülebilecek.

Kanallar Geliyor: Kullanıcıların Yüzü Gülüyor

messenger ekranı
messenger ekranı

Şirketin daha evvel sırası ile birçok platformda yayına aldığı özelliğin ayrıntılarını biliyorsunuz. Yayın kanalları, içerik üreticilerinin ya da tanınmış bireylerin mesajlar aracılığıyla hayranlarıyla iletişime geçmesini sağlıyor. Görsel, metin, anket gibi içerik çeşitlerini destekleyen kanallar sayesinde etkileşim de artmış oluyor. Fakat bu iletişim tek yönlü oluyor.

Sadece içerik üreticileri mesaj gönderimi yapabiliyor. Kanala üye olan bireyler ise mesajlara ifade bırakıp anketlerde oy kullanabiliyor. Kanallar çoğunlukla takipçileri ile içerik üretim sürecini iyi hale getirmeye çalışan içerik üreticileriyle doludur.  Bu yeni özellik sayesinde siz de bundan böyle takipçilerinizle daha rahat iletişime geçebilir, Facebook ve Messenger üzerinden de kanal erişimi sağlayabilirsiniz.

İlerleyen günlerde bu tür platformlarda daha fazla gelişme yaşanacağı söyleniyor. Kanallar yolu ile birçok kişi hayranı olduğu influencerlar ile kısıtlı da olsa iletişim kurabilmiş oluyor. Siz de bu gelişmeleri hem bir hayran hem de içerik üreticisi olarak takip edebilir, bol bol faydasını görebilirsiniz. Günümüzde birçok kişinin kanallar özelliğini keyifle kullandığını görmüşsünüzdür, siz de böyle yapabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir