Dijital Çırak Programı Nedir?

Dijital Çırak, İmza İnternet Teknolojileri tarafından 2022 yılında başlatılan bir eğitim programıdır. İçerisinde onlarca başarılı uzman ve iş insanının yer aldığı bu kapsamlı eğitim sayesinde, dijital pazarlama alanına doğrudan giriş yapabilirsiniz. 

İmza İnternet Teknolojileri ajansı, SEO alanında başarılı işlere imza atmıştır ve özellikle genç stajyerleri eğiterek, sektöre kazandırmıştır.

Eğitime katılanlar, dijital pazarlama alanında tüm bilinmesi gerekenleri hem teoride, hem de pratikte öğreniyorlar. Böylece dijital pazarlama alanında yepyeni fırsatlara erişiyorlar.

Geçen sene katılan ve deneyimlerini paylaşan öğrencileri yakından tanımak ve program hakkında yorumlarını izlemek için tıklayın.

Şimdi gelin detaylarını inceleyelim!

Dijital Çırak Eğitimcileri Kimler?

Dijital pazarlamanın her alanından uzman kişiler tarafından eğitim veriliyor. Yalnızca teorik değil, aynı zamanda tecrübeye dayalı eğitimler de bu programda yer alıyor. SEO pazarlamadan, sosyal medya reklamcılığına kadar pek çok alanda uzman eğitimciler bu programda sizlerle!

Dijital Çırak Programı Eğitimcileri:

  • Hasan Yaşar(SEO)
  • Ahmet Beliktay (Sosyal Medya)
  • Ceren Varol (WordPress)
  • Haydar Özkömürcü (Sosyal Medya Reklamcılığı)
  • Azada Seren Özaltun (İletişim Stratejisi ve İçerik Planlaması)
  • Kemal Eroğlu (Grafik Tasarım)
  • Pelin Yaşar (Dijital Fotoğrafçılık)
  • İsmail Emrah Demirayak (İçerik Pazarlaması)
  • Yasin Kaplan (Google Ads)
  • Melih Güney (Pazarlamanın Temelleri)
  • Mustafa Vural (UX Tasarım)
Dijital Çırak Eğitimcileri Kimler?

Program ücreti nedir?

Program tamamen ücretsizdir. Katılımcıların yalnızca haftada en az 1 gün ofise gelip, öğrendiklerini uygulaması bekleniyor. Böylece, teoride öğrendiklerini, doğrudan hayata geçirebilecekler.

Kontenjan Var mı?

Evet. Yapılan ilk görüşmelerden sonra toplam 20 öğrenci programa kabul edilecek. Ayrıca programa 2 hafta boyunca devamsızlık yapan öğrenciler eğitim hakkını kaybedecektir. 

Programa Kimler Katılabilir?

Dijital Çırak Programına katılım sağlamak isteyen kişilerin bazı kriterleri karşılıyor olması gerekir. Bunlar şöyledir:

  • Üniversite 4.sınıf öğrencisi veya yeni mezun (Tüm bölümlerden başvurulabilir)
  • Herhangi bir yerde aktif çalışmıyor
  • Konya’da ikamet ediyor
Dijital Çırak Programı eğitimcileri

Programa Nereden Katılım Yapılacak?

Dijital Çırak Programı, İmza İnternet Teknolojileri’nin ofisinde gerçekleşecek. Ofisin adresi: Melikşah Mahallesi, Zuhal Sokak, No:4/2 Meram/Konya

Eğitim Bittiğinde Katılım Belgesi Verilecek Mi?

Evet. Dijital Çırak Programına katılan ve tamamlayan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecek.

Program Süresince Yol ve Yemek Masrafları

Hafta içi gelen öğrencilere yemek masrafları ajans tarafından sağlanacaktır. Hafta sonu ise ikramlar olacaktır. Ancak maalesef yol masrafları karşılanmıyor.

Eğitim Süresi Ne Kadar?

Dijital Çırak Programı toplam 48 saat sürecek, yani 16 hafta. Başta SEO eğitimi 15 saat sürecek ve ardından diğer eğitimler 3’er saat uzunluğunda olacak.

Dijital Çırak Programı eğitimcileri

Program Ne Zaman Başlayacak?

Eğitimler 11 Kasım 2023’te başlayacak. 11:00-14:00 saatleri arasında, Cumartesi günleri gerçekleşecek.

Program Sonrası Kariyer Süreci

Eğitim sonrası katılımcılara istihdam sağlanmaya çalışılacak. Böylece alınan tüm eğitimler ile, katılımcılara yeni bir kariyer kapısı açılacaktır. Öte yandan, eğitim boyunca edinilen geniş network sayesinde sektörde önde gelen isimlerle çalışma fırsatı yakalamış olacaklar.

Dijital Çırak Programının Amacı ve Hedefleri Neler?

Dijital pazarlama alanıyla ilgilenenlere, alanında uzman eğitimcilerle yol göstermek ve sektöre kazandırmak programın temel amacıdır. Burada edinilen bilgiler sayesinde her bir öğrenci dijital pazarlama alanında detaylı bir bilgiye sahip olacak ve yepyeni kariyer fırsatlarına erişebilecek.

Programa Nasıl Başvurabilirim?

Çok basit! İmza İnternet Teknolojileri sitesinde bulunan başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Ardından tüm başvuru yapanlara İmza tarafından bir e-mail gönderilecek. Son aşamada, her bir katılımcı ile bir yüz yüze toplantı gerçekleştirilecek ve görüşme sağlanacak. Toplantı bittikten sonra başvuru durumunu açıklayan bir email iletilecek. Son başvuru tarihi 4 Kasım 2023 saat 23:59.

Linke tıklayarak başvuru formunu doldurabilirsiniz: Dijital Çırak Programı

Pavlina Tomzis Jr. SEO Analyst

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir