13-14 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fişekhane’ de gerçekleşecek olan Fintech sektörünün en yetkin küresel buluşmaları İstanbul Fintech Week’te olacak.

fintecth1

Finansal teknolojilerin her yönüyle konuşulacağı etkinlik, OKX Küresel Kamu İlişkileri Yöneticisi Tim Byun, sektör duayeni The Financer CEO’ su Chris Skinner gibi önemli isimlere ev sahipliği yapıyor. Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) ana sponsoru olduğu İstanbul Fintech Week, 13 Nisan’da başlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Türkiye’nin ilk ve en büyük finansal teknoloji zirvesi olan İstanbul Fintech Week , 2 günlük süreçte 50’nin üzerinde oturuma tanıtım fırsatı veriyor. İstanbul Fişekhane’ de gerçekleşecek etkinlik uluslararası katılımcılarla birlikte Romanya ve Azerbaycan’dan heyetler katılım sağlayacaklar.

Blockchain, Web3 ve dijital finansın geleceği konu başlıkları arasında

Etkinlikte, OKX Küresel Kamu İlişkileri Yöneticisi Tim Byun, fintech sektörünün duayeni The Financer CEO’su Chris Skinner ve JP Morgan Dijital Servisler Küresel Direktörü Pınar Emirdağ gibi önemli isimler konuk olacaklar. Airtm Stratejiden Sorumlu Direktörü Lisa Nestor, Holochain Ticari Direktörü David Atkinson, SWIFT İnovasyon Lideri Nick Kerigan, Crypto Hub Kurucusu Nick Spanos, Unconventional Ventures Kurucusu Theodora Lau, Stratyfy COO’su Deniz Johnson ve Odgers Berndston Yönetici Ortağı Ayşe Öztuna Bozoklar da etkinlikte konuşma yapacaklar arasında yer alıyor.

Zirve sürecinde katılımcılar, pazardaki zorlukları nasıl aşabileceklerini Blockchain’in ticaretteki etkileri Web3 ile değişim içinde olan hayatlar ve dijital para birimlerinin geleceği ile ilgili konuşulacak.

Üç ayrı zirveye ev sahipliği yapılıyor

Blockchain Fest, Digital Finance Summit ve Women in Fintech Summit olmak üzere üç ayrı zirve olarak gerçekleşecek etkinlikte, yuvarlak masa toplantıları , startuplar ve ülke sunumları yer alacak. 13 Nisan tarihinde Blockchain Fest zirvesinde merkeziyetsizlik, merkezi borsaların dönüşümü , metaverse gibi konulara yer verilecek.

KTO Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü okudu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir