İnternet şimdikinden çok daha farklı göründüğü 2000’li yılların ilk aylarında yayın hayatına başlayan efsane platform bobiler.org, yayınlarının durdurma kararı aldığını belirtti. 

Şimdilerde ise günümüzde odlukça uzun zamanlar geçirilen ve her türden içeriğe kolaylıkla ulaşılan sosyal medya platformları, her zaman burada değildi. İnternetin bir hayli yavaş olması, çok daha ‘keşfetmeye açık’ ve daha az popüler olduğu dönemler içerisinde farklı konseptlerle kullanıcıları bir araya getiren birbirinden farklı platformlar vardır. Günümüzde halen yayın hayatına devam eden bu platformlardan en eğlenceli olanları elbette ki bobiler.org’dur Her ne kadar son yıllar içerisinde eskisi kadar popüler olmasa d ‘bobilerin’ çeşitli fotomontajlar ya da kendi deyimleriyle ‘monteler’ yaparak paylaşmış olduğu bu eğlence platformundan takipçilerini üzecek bir haber geldi. 

Google Rus devlet medyası olan RT’yi haber akış hizmetinden çıkardı

Uzun yılların ardından ara verme kararı 

Bobiler.org’un Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ile beraber duyurulan haberlere göre platformun internet sitesi 26 Mart tarihinde tamamen kapanacak, sosyal medya hesapları ise daha az sıklıkta paylaşımlar yapacak. Açıklamada yayınlarına ‘muhtemelen uzun bir süre için’ ara verdiklerini açıklayan Bobiler.org’un bu uzun süre deyiminden kastı nedir bilmek zordur. Yayınlara bir gün tekrar başlanır mı bilmek zor ancak şu ana kadar ise internette karşılaşılan sayısız eğlence ‘monte’ için hem kendilerine hem de platformda yer alan herkese teşekkür edildi. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir