Son dönemdeki aktif yatırım politikası ve sponsorluk hamleleriyle ön plana çıkan Kripto para borsalarından olan Bitget, şimdi de 100 milyon dolarlık bir Web3 projelerini desteklemek amacıyla başlattığı fonu duyurdu.

Kripto para borsalarından olan Bitget, 2018’de kurulmuş bir kripto para borsası ve dijital  ticaret platformudur. Bitget’in merkezi Singapur’dadır. En güvenilir borsa olduğu söyleniyor. Bitget, güvenliğe çok önem verir. Kullanıcılarını dolandırıcılıktan korumak için 200 milyon hedge fonu var. Platform şu anda ticaret hacmi açısından ilk üç kripto para borsası arasında yer alıyor. 

Yatırımcıları arasında yakın zamanda Bitget’e 10 milyon dolar yatırım yapan DragonFly’ın da yer aldığı fon, Web3 şirketlerini destekliyor. 

kripto para

Kripto para borsalarından olan Bitget, yeni nesil Web3 projelerini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon başlattığını duyurdu.  

Web3 teknolojisinin yeniden canlanmasıyla birçok şirket gelmeye devam ediyor. Kripto borsalarının en bilinen isimlerinden biri olan Bitget, yeni fonunun Web3 projeleri için olduğunu açıklayarak 100 milyon dolarlık bir fonu deneyeceğini duyurdu. Böylece kripto borsası, fonun başında ilk tutarı açıklayarak fonun gelecekte genişletilebileceğini vurguladı. Bitget, Web3 teknolojisi operasyonlarını özellikle Asya projelerine odakladığını duyurdu, bu nedenle Bitget’in Web3 tarafının uygulanabilirliğine katkıda bulunduğu görülüyor. 

Dünyada hızla büyüyen borsalar arasında yer alan Bitget, 2022 yılında birçok borsa önemli derecede işten çıkarma furyası başlatmasına rağmen, çıkarma yapmayacağını ve hatta, 2023’in ilk yarısı itibariyle de çalışan sayısını %50 oranında artıracağını belirtiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir