Oyun dünyasında son günlerde birçok yeni monitör modeli görmeye başladık. Asus’un geliştirdiği yeni monitör de bunlardan bir tanesi oldu. Yakın zamanda küresel pazar içerisinde TUF Gaming VG249Q3A adlı monitörü göstermeye başlayan Asus markası, bu ürünü şimdi de Hindistan pazarında sunmaya devam ediyor. Peki bu ürünün özellikleri ve fiyatı nedir? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Asus’un Yeni Monitörü Çok Ses Getirecek Gibi Görünüyor

Asus yeni monitör modeli

Asus, hızlı bir oyun oynama deneyimi kazanmak isteyenler için kusursuz bir monitör modeli çıkardı. Bu modelde 23.8 full HD ekran bulunuyor. 1920×1080 çözünürlüğü ile dikkat çeken ürün, 180Hz’lik yüksek yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile akıllara şimdiden kazındı bile. Bahsi geçen monitör ayrıca ASUS Extreme Low Motion Blur teknolojisi ile sunuluyor.

Bu teknolojide hayalet görüntü ve hareket bulanıklığı azaltılıyor. Oyun daha net görünmeye başlıyor ve kişi benzersiz bir oyun oynama deneyimi elde ediyor. Ayrıca, oyun oynarken ekran kaymasını önlemek amacıyla AMD FreeSync Premium özelliği de bulunuyor. Bu monitör, son derece geniş bir ekran skalasına sahiptir. Oyuncular ve profesyoneller için eşsizdir.

Karanlık kısımları fazla parlatmadan kararında aydınlatan Shadow Boost adlı teknolojiyi de içermektedir. Böylelikle karanlık sahne ve gölgelerde daha çok detay görmeye başlamış olacaksınız. Daha kusursuz HDR görüntüleri yakalamak için VESA DisplayHDR 400 adlı sertifikaya sahiptir. Uzun uzun oyun oynadığınız günlerde göz sağlığınızı korumanız adına mavi ışık filtresi de içerir. Primeabgb’de bu ürünün fiyatı 220 Dolar olmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir