Zomato'dan Mobil Reklam Atağı! - Haberler - indir.com

Zomato'dan Mobil Reklam Atağı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Hindistan merkezli restoran arama ve keşif girişimi Zomato, mobil uygulamalarında bulunan arama sayfası üzerinden restoran reklamları göstereceğini duyurdu. Şu an test aşamasında olan mobil reklamlar, kullanıcı konumlarına ve aramalarına göre farklılık gösterecek.

19 ülkede faaliyet gösteren ve geçen yıl ki yüzde 300'lük trafik artışından sonra küresel bazda 30 milyonluk aylık ziyaretçi sayısına ulaşan Zomato, bu ziyaretçilerin yüzde 50'sini mobil platformlar üzerinden sağlıyor. Bu verilere dayanarak Zomato'nun reklam atağının hem restoranlar hem de kendisi için oldukça önemli fayda sağlayacağını ifade edebiliriz.

Zomato Mobil Reklam

Günümüzde yaklaşık 300 bin restoranı listeleyen ve web üzerinden reklam yayınlayan Zomato'ya 15 ülkeden 4500'den fazla restoran reklam verdiği gibi artık restoran sahipleri, Zomato'nun mobil reklam seçeneği sayesinde hedeflenebilir reklamlar yayınlayabilecekler.

2013 yılı sonunda Türkiye pazarına giriş yapan ve daha fazla sosyalleşerek ülkemizdeki birinci yılını büyük bir başarıyla tamamlayan Zomato, reklam atağı sayesinde küresel çapta kazanç getirecek bir girişim olma hedefine hızlı adımlarla ilerliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iOS, Windows Phone ve Windows 8 cihazlarınızda kullanabileceğiniz restoran arama ve keşif uygulaması Zomato'yu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ