Restoran Arama Motoru Zomato Türkiye' ye Açılıyor - Haberler - indir.com

Restoran Arama Motoru Zomato Türkiye' ye Açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Zomato yatırımcıları olan Sequoia Capital ve Info Edge' den 37 milyon Dolarlık yeni bir yatırım paketi desteği alarak toplamda 53 milyon Dolarlık yatırım desteğine ulaşan Zomato bundan böyle Türkiye' deki restoran aramaları içinde hizmet verecek. 

İnternet sitesi, iOS, Android, Windows Phone ve Blackberry mobil uygulamaları ile İstanbul' da 16 bin, Ankara' da 4 binin üzerinde yeme-içme mekanı için menü, fotoğraf, yol tarifi, iletişim bilgisi, kullanıcı yorumu ve restoran puanlamalarını içeren bu bilgi kaynağını hem İngilizce hem de Türkçe dil seçenekleri ile kullanıcılarına sunuyor.

Müşteri tercihleri üzerinde menülerin, resimlerin ve yol tariflerinin en az yorumlar kadar önemli olduğunu düşünen Zomato kurucuları bu nedenden dolayı zengin ve doğru içerik politikasına odaklanmış durumda olmasının yanı sıra menüleri toplayan, fotoğrafları çeken ve yol tariflerini alan ekipleri ile de bu bilgileri birebir toplamaktadır.

Zomato hakkında bazı bilgileri verecek olursak;

11 ülkede 35 şehirde 600' den fazla çalışanı ile Zomato 5 yıl önce kurulmuş ve genel merkezi Yeni Delhi' de bulunmaktadır. Kendi alanında Hindistan ve BAE' de yüzde 70 trafik payına sahip olmasının yanında içinde bulunduğu pazarda en büyük oyuncu olarak da isminden söz ettirmektedir. Ayrıca Zomato, basılı yayında, internet ve mobil platformlarda 160 binden fazla restoran için menü, yol bilgisi, iletişim bilgileri, resimler ve kullanıcı yorumları gibi detayları da sunmaktadır.

İnternet sitesi ve mobil platformlar üzerinden hizmet veren Zomato aylık 15 milyonun üzerinde ziyaretçi almakla beraber geçen yıl bu trafik yüzde 300 üzerinde artış göstermiştir.

Önümüzdeki iki yıl süresince Avrupa, Güney-Doğu Asya, Avustralya ve Amerika çevresinde 22 ülkeye daha yayılmayı planlayan Zomato, Global olarak bu pazarda hizmet veren en değerli şirketlerden birisidir.

Zomato restoran arama motoru uygulamalarına sitemiz üzerinden erişerek kullandığınız cihaza uygun olanı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android için Zomato

iOS için Zomato

Windows Phone için Zomato





PAYLAŞ