Restoran Keşif Uygulaması Zomato, Sosyalleşti - Haberler - indir.com

Restoran Keşif Uygulaması Zomato, Sosyalleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2013 yılının sonlarına doğru Türkiye pazarına giren restoran arama ve keşif platformu Zomato, web ve mobil sürümlerini güncelleyerek daha kişiselleştirilmiş ve sosyal platform olma özelliğini taşıyan yeniliklerini kullanıcılara sundu.

Zomato tarafından yapılan bu büyük güncelleme ile birlikte kullanıcılar kişiselleştirilmiş arama sonuçları üzerinden çıkan restoranları 'bi gitsem' listesine ekleyebilecek ve bu sayede de istedikleri mekana kolay bir şekilde platform üzerinden ulaşabilecekler.

Zomato bi Gitsem

FoodFeed adlı yeni bir özelliği de kullanıcılara sunan Zomato, bu sayede kullanıcıların FoodFeed bağlantıları arasında bulunan kişilerin hareketlerini, gittikleri restoranları, yazılan yorumları ve yapılan değerlendirmeleri gerçek zamanlı olarak takip etmelerini sağlayarak daha sosyal keşifler yapabilmelerine de imkan sağlamış.

Yeni gelen Zomato özelliklerinin yanı sıra yeniden tasarlanan arayüzüyle dikkat çeken uygulamanın arama süreci sadece bir kaç tıkla sonuçlandırılırken algoritması da baştan aşağı yenilenmiş durumda.

Zomato Arama

 

Arama özelliğine gelen yeni algoritma, kullanıcıların aramalarında daha ilgili sonuçların gösterilmesini sağlıyor. Ayrıca gerçek dışı yorumlarında engellenmesi için spam kontrol mekanizması geliştirilen Zomato, kullanıcıların sosyal ağlardan arkadaşlarını da davet edebilmelerini sağlayacak yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve en iyi restoranları keşfedebilmenizi sağlayan Zomato'nun Android, iPad/iPhone, Windows Phone ve Windows 8 uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ