Zoom, nihayet Türkçe Müşteri Desteği sunmaya başladı - Haberler - indir.com

Zoom, nihayet Türkçe Müşteri Desteği sunmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-12 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Zoom'un Türkiye temsilciliğini yürüten Etgi Grup, Türkiye'de yerli destek sunmaya başladıklarının duyurusunu yaptı. Bu sayede tüketiciler, herhangi bir sorun ile ilgili olarak 7 gün 24 saat Türkçe destek alabilecekler. Etgi Grup, bu gelişmenin özellikle de kurumsal müşterilerin deneyimini iyileştireceğini söylüyor.

Zoom 7 gün 24 saat Türkçe Müşteri Desteği sunuyor

Pandemi ile birlikte hayatımızın merkezine yerleşerek büyük bir yer edinen Zoom'da yeni bir dönem başladı. Kullanıcılar bundan sonra Türkçe destek alabilecekler. Zoom Türkiye'nin temsilciliğinin sorumlusu olan Etgi Grup, Türkçe destek hizmetinden 7 gün 24 saat fayda sağlayarak sorunlarına çözümleri bulabileceklerini söylüyor. Bu sayede ülkemizde yer alan kullanıcılara daha iyi bir hizmet sunulmuş olacka. 

Microsoft, Xbox All Access hizmetini Türkiye'de de başlatacakMicrosoft, Xbox All Access hizmetini Türkiye'de de başlatacak

Etgi Grup Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamada, Zoom'u Türkiye'de yurt dışı ile de aynı fiyat ile sunduklarını, bundan sonra da Türkçe olarak destek sağlayabileceklerini söylüyor. Zoom'un bilinirliğinin yaşanan pandemi süreci içerisinde çok daha yükseldiğini ifade eden Etgi Grup Genel Müdürü, Zoom'un tam entegre video iletişim sistemi haline geldiğini, kullanıcılara benzersiz bir şekilde özellikler sunulduğunu ifade ediyor.

Zoom ile ilgili olarak herhangi bir sorun yaşayan ya da kurumsal bir çözüm almak isteyen kullanıcılar, bundan sonra Etgi Grup ile iletişime geçebilecekler. Tüketicilere her konu başlığı altında sorunsuz bir hizmet sağlayacaklarını belirten Etgi Grup Genel Müdürü, bu yenilik sayesinde Türkiye'de kullanıcılara sağlanan hizmetin kalitesinin artacağını belirtiyor. Zoom yapılan bu hamle ile Türkiye'deki kurumsal müşterilerine çok daha iyi bir hizmet kalitesi sunmuş olacak.

Etgi Grup ismini daha önce duymamış olabilirsiniz fakat bahsi geçen bu şirket, özellikle de eğitim ve video iletişim sistemleri üzerinde çalışmalar yapan küresel bir kuruluş. Çeşitli yazılımlara sahip olan şirket, Zoom'un alt yapısını kullanan bir uzaktan eğitim uygulaması olan Vedubox'ın geliştiricisi konumunda. 



PAYLAŞ