Microsoft, Xbox All Access hizmetini Türkiye'de de başlatacak - Haberler - indir.com

Microsoft, Xbox All Access hizmetini Türkiye'de de başlatacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 20:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Microsoft çok yakında Xbox All Accessi’ yakında Türkiye’de hizmete sunuyor.

Uzun bir süredir ülkemzide faaliyet göstermekte olan Microsoft özellikle son yıllarda Türkiye’de yatırımlarını attırmıi durumda. Türkiye’de kullanıcıları için yeni bir sürpriz hazırlayan aylık ödemeli Xbox sahibi olabileceğiniz şirket Xbox All Access adıyla bilinen hizmeti ülkemize de getirecek.

Xbox patronu açıkladı: Birinci taraf Xbox oyunları PC'ye gelecekXbox patronu açıkladı: Birinci taraf Xbox oyunları PC'ye gelecek

Xbox All Access hizmeti tüketicilerin belirli bir aylık ödeme ile Xbox konsollarına sahip olmasını sağlıyor. Üstelik bu servise Xbox Games Pass Ultimate aboneliği de dahil. Bu sayede oyunseverler hem Xbox konsoluna aylık ödemelerle, hem de pek çok oyuna ücretsiz erişim imkanı bulmuş oluyor.

Xbox için 70 oyunun demosu yayımlandı

Xbox All Access servisi Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılara Series X konsolunu ayda 35 dolar ödeyerek 24 ay taksitle satın alma imkanı tanıyor. Series S konsolu için belirlenen aylık ücret ise 25 dolar. Microsoft bu sistemle bir kredi sağlayıcısıyla anlaşarak müşterileri bu sağlayıcıya yönlendiriyor.

Konuyla ilgili Mesut Çevik’e konuşan Xbox Türkiye yönetici Halil Gökoğlu; ülkemizde de Xbox All Access servisinin sunulması için altyapı çalışması yapıldığını belirterek bu noktada kredi sağlayıcılarıyla faiz oranları gibi konular üzerinde anlaşmaya varıldığını belirtti. Şimdilik hali hazırda Xbox Series X ve Series S konsolu için taksitli alışveriş yapılıyor fakar Game Pass Ultimate gibi ekstralar düşünüldüğünde All Access üyeliği daha avantajlı hale geliyor. All Access’ın ülkemizde ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir tarih verilmese de önümüzdeki senenin ilk yarısına kadar Türkiye’de hizmete sunulması bekleniyor.


Xbox Game Bar güncellendi ve yeni özellikler eklendiXbox Game Bar güncellendi ve yeni özellikler eklendi
Heyecanla beklenen Xbox Series X ve S, bugün satıştaHeyecanla beklenen Xbox Series X ve S, bugün satışta

PAYLAŞ