YouTube'un merkez ofisine silahlı saldırı düzenlendi - Haberler - indir.com

YouTube'un merkez ofisine silahlı saldırı düzenlendi

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-04 09:26:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Gelen haberler doğrultusunda, Youtube'un Kaliforniya eyaletindeki San Bruno merkez ofisine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Art arda gelen silah sesleri sonra birçok YouTube çalışanı panikle 911'i arayıp yardım istediği belirtiliyor.

YouTube çalışanlarından olan Vadim Lavrusik, attığı tweet'te silah seslerini duyduğunu ve daha sonrasında çalışma arkadaşlarının bir anda kaçmaya çalıştığını görmüş.

Sonrasında attığı tweet'te ise güvende olduğunu ve şu anda röportaj verecek durumda olmadığını belirtmiş.

YouTube ofisine silahlı saldırı!

Bölgeden gelen haberler, yaşanan olayda ölü ve yaralıların olduğunu yönünde. Saldırıyı gerçekleştiren şahısın daha kimliği belli değil fakat, dışarıdan görenlere göre tam teçhizatlı biri olduğu söylenen iddialar arasında.

YouTube silahlı saldırı

YouTube'a silahlı saldırıyı kim yaptı?

Saldırının bir terör saldırısı olmadığı, saldırıyı yapan şahısın kişisel gerekçeleri olduğunu yönünde. Gelen bilgiler arasında 4 kişinin yaralı olduğu ve saldırıyı gerçekleştiren kadının intihar ettiği bilgisi bulunuyor. 

YouTube silahlı saldırı

Güncelleme : Saldırganın kim olduğu tespit edildi!

San Bruno Polis Departmanına ait Twitter hesabının paylaştığı bilgiye göre, saldırganın kimliği tespit edilmiş durumda. Saldırgan 39 yaşındaki bir kadın olan Nasim Aghdam olarak tanımladı. Bu linkten, saldırganla ilgili yayınlanan bülteni inceleyebilirsiniz.

Google Communications attığı tweet'te yetkililer ile durumu araştırdıklarını söylüyor.

Güncelleme : Saldırganın YouTuber olduğu ortaya çıktı!

Geçtiğimiz yıllarda, YouTube'un videolarını kısıtladığını öne sürüp, öfkeli ve sert sözler kullanarak video yayınlayan saldırgan, daha sonrasında'da sitesinde şöyle bir yazı yayınladı;

BE AWARE! Dictatorship exists in all countries but with different tactics! They only care forpersonal short term profits & do anything to reach their goals even by fooling simple-minded people,hiding the truth, manipulating science & everything, putting public mental & physical health at risk,abusing non-human animals, polluting environment, destroying family values, promoting materialism &sexual degeneration in the name of freedom,..... & turning people into programmed robots!"Make the lie big, Make it simple, Keep saying it, And eventually they will believe it"Hitler... There is no free speech in real world & you will be suppressed for telling the truth that is notsupported by the system. Videos of targeted users are filtered & merely relegated, so that people canhardly see their videos!
.There is no equal growth opportunity on YOUTUBE or any other video sharing site,your channel will grow if they want to!!!!!

Yazıda YouTube olan öfkesini ve YouTube'un kanalını kısıtladığını, senelerce uğraşıp büyüyemediğini anlatıyor. 

Ayrıca, CBS2 Haber muhabiri Tina Patel, Aghdam'ın YouTube ile ilgili öfkesini anlattığı videosundan sonra birkaç gün boyunca kayıp olduğunu, daha sonrasında ise Mountain View'de arabasının bulunduğunu söylüyor. 

 

Gelen bilgileri habere eklemeye devam edeceğiz. Takipte kalın;

indir.com Facebook Hesabı

indir.com Twitter Hesabı

indir.com Instagram Hesabı





PAYLAŞ