YouTube Premium istatikler sayfasını açtı - Haberler - indir.com

YouTube Premium istatikler sayfasını açtı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 11:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Google, YouTube Premium ve YouTube Müzik kullanıcılarının, uygulamayı indirerek kullanmaya başladıkları süre içerisinde yapmış oldukları aktiviteleri takip edebilecekleri özel bir sayfa kullanıma açtı. Google'ın bugünden başlayarak etap şeklinde Android kullanıcılarının inisiyatifine sunduğu sayfada kullanıcılar, total olarak kaç saat reklam olmadan video izlediklerini dahi takip edebilecekler.

Google'ın reklamsız olarak video izleme ve arka planda video oynatabilme gibi ayrıcalıklar sunduğu çevrim içi hizmeti YouTube Premium ve Play Müzik'in yerini alan YouTube Müzik, bugün itibari ile yeni bir güncelleme edindi. Google geliştiricilerinin yapmış olduğu güncellemeyi telefonlarına yükleyen Premium sahipleri, hizmeti kullanmaya başladıkları günden itibaren hangi aktiviteler gerçekleştirdiklerini detaylı bir biçimde görebilecekler.

Google Fotoğraf'da ücretsiz özellik dönemimi bitiyor mu?Google Fotoğraf'da ücretsiz özellik dönemimi bitiyor mu?

Google'ın aslında buradaki öncelikli amacı, insanları YouTube Premium sayesinde elde ettikleri avantajlar silsilesi hakkında bilgi sağlamak. Google, kullanıma açtığı istatistikler bölümünü "Premium avantajları" olarak isimlendiriyor. Aslında, sizler Google'ın aktif ettiği yeni sayfada, şimdiye kadar YouTube Premium sayesinde hangi ayrıcalıkların yaşamımızda mühim noktalara işlediğini detaylı bir biçimde görebiliyoruz.

YouTube Premium kullanıcılarına açılan sayfada, kapsamlı aktivite bilgileri bulunuyor

Google’ın kullanıma açtığı istatistikler bölümünde, şu veriler yer alıyor:

  • Reklamsız izlenen videolar: YouTube, YouTube Müzik ve YouTube Kids’te reklamsız oynatılan dakikalar veya saatler.
  • Arka planda oynatılan videolar: Başka bir uygulamayı açtığınızda veya ekranınız kapatıldığında oynanan dakikalar veya saatler.
  • YouTube Müzik’te dinlenenler: YouTube Müzik uygulamasında dinlenen dakikalar veya saatler.
  • Çevrim dışı izlenen videolar: Veri kullanılmadan oynatılan videolar ve müzikler.

Google, bu sayfanın istatistikler barındıran bu bölümün geri kalan kısmında ise kullanıcılara birbirinden farklı avantajlar ve izlemek ve dinlemek isteyecekleri içerikler öneriyor. Reklamsız olarak izlenebilen YouTube Originals içerikleri, YouTube Müzik'te hem çevrim içi hem de çevrim dışı dinlenebilecek şarkılar ve oynatma listelerinin de yer aldığı bu bölümde, dilerseniz Google'ın hazırlamış olduğu özel bir soru cevap sayfasını da görebilirsiniz.

Google geliştiricilerinin aşamalı bir biçimde sunacağı güncelleme, ilk olarak Android kullanıcılarının erişimine açılmış durumda. Android'de YouTube uygulamasını açıp, sağ üst köşede yer alan profil simgesine dokunarak "Premium avantajlarınız" olarak adlandırılan kırmızı P logolu sayfaya basarak siz de Google'ın yeni özelliğine göz atabilirsiniz.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ