Xiaomi Redmi Note 10 nasıl sıfırlanır? - Haberler - indir.com

Xiaomi Redmi Note 10 nasıl sıfırlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 08:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Nasıl Yapılır?

Olası sorunları gidermek ve performansı artırmak için verileri nasıl sileceğinizi ve Xiaomi Redmi Note 10'da tam fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini nasıl yapacağınızı öğrenmek için bu kılavuzu izleyin.

Redmi Note 10 çoğu zaman hızlı ve çevik bir telefon. Ancak, telefonun olması gerektiği gibi yanıt vermediği zamanlar vardır. Telefonun yavaşladığı, uygulamaların kapanmaya başladığı ve genel deneyimin kötüleştiği zamanlar vardır. Telefonunuz aynı şekilde davranıyorsa, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi büyük olasılıkla sorunu çözecektir.

Redmi'den 2021 içinde iki yeni model daha geliyorRedmi'den 2021 içinde iki yeni model daha geliyor

Xiaomi Redmi Note 10'da Verileri Silme ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Telefonunuzu sıfırlamanız için birçok neden var. İlk olarak, Android'in birkaç aylık kullanımdan sonra yavaşladığı biliniyor. Sonuç olarak, telefonu hızlandırmak için zaman zaman yeniden başlatma yapılmalıdır. Ancak, basit bir yeniden başlatmanın sorunu çözmediği zamanlar vardır ve tek çözüm telefonu tamamen sıfırlamaktır.

Xiaomi Redmi Note 10'unuzu neden sıfırlamalısınız?

Xiaomi Redmi Note 10, fiyatına göre harika özelliklere sahip ve neredeyse her şeyi gecikme olmadan çalıştırıyor. Ancak, Android sistemi telefonun hızını yavaşlatabilir ve kullanılamaz hale gelebilir. Bu durumda, fabrika ayarlarına sıfırlama önerilir. Sıfırlama, telefonu yavaşlatabilecek önemsiz ve güncel olmayan veriler dahil olmak üzere telefonunuzdaki her şeyi siler. Fabrika ayarlarına sıfırlandıktan sonra, telefon yepyeni ve eskisi kadar hızlı olacaktır.

Verileri silmenin bir başka nedeni de bir önyükleme döngüsünden kaçmaktır. Kullanıcılar eski ROM'dan farklı bir özel ROM yüklediğinde bir Android telefon bir önyükleme döngüsüne girer. Bunun tek çözümü verileri silmektir.

1. Redmi Note 10 Sıfırlama – Ayarlar aracılığıyla fabrika ayarlarına sıfırlama

Bu yöntem çok popüler çünkü telefonunuzu kapatmanız gerekmiyor. Tek yapmanız gereken ayarlar menüsüne gitmek ve her şeyi silen seçeneği seçmek.

  1. Telefonunuzun kilidini açın ve Ayarlar'a gidin .
  2. Aşağı kaydırın ve Genel Yönetim üzerine dokunun ve Sıfırla'yı seçin .
  3. Tüm seçeneklerden Fabrika verilerine sıfırla üzerine dokunun . Telefon, silinecek tüm dosyaları ve kaldırılacak tüm uygulamaları listeleyecektir.
  4. Sıfırla üzerine dokunun .

Bu, Google hesabınız, sistem uygulamaları ve verileri, yüklü uygulamalar, müzik, resimler ve diğer tüm kullanıcı verileri dahil olmak üzere telefonunuzdaki her şeyi siler.

Xiaomi telefonlarda kamera yazısı nasıl kapatılır?

2. Redmi Note 10 Sıfırlama – Kurtarma Modu ile Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Bu yöntem, verileri silmek ve fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak için kurtarma moduna geçmenizi gerektirir. Bu, özellikle telefonunuz bir önyükleme döngüsünde takılı kaldığında ve telefonunuzu ilk yöntemle sıfırlayamadığınızda kullanışlıdır.

  1. Basın ve üzerinde Redmi Note 10. Tap güç düğmesini basılı tutun kapatıp .
  2. Telefon tamamen kapandıktan sonra ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutun . Önyükleme logosunu görene kadar basılı tutun. Telefon kısa süre içinde kurtarma moduna girecektir.
  3. Kurtarma sırasında Verileri sil üzerine dokunun . Telefon, telefonunuzdaki tüm verileri silmek istediğinizden emin olup olmadığınızı soracaktır.
  4. Tüm verileri silmek istediğinizi onaylayın.

Xiaomi Redmi Note 10'daki tüm veriler silinecek. Sıfırlama işlemi bittiğinde telefonunuzu yeniden başlatın. Telefon açılacak ve yeni gibi olacak. Kurulum sürecinden geçmenizi isteyecektir


Redmi Note 10 serisine yeni bir model eklendiRedmi Note 10 serisine yeni bir model eklendi
RedmiBook Pro tanıtımı yapıldıRedmiBook Pro tanıtımı yapıldı

PAYLAŞ