Winrar Şifresi Kırma İşlemi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Winrar Şifresi Kırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-01 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Winrar, yüksek boyutlu dosyalarınızı sıkıştırarak daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz. Winrar dosyalarının şifresini nasıl kıracağınızı öğrenmek için Sunshare RAR Password Genius uygulamasını kullanarak şifre kırma işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Winrar dosyalarının şifresi kaybetmek ya da unutmak elbette ki tüm kullanıcılar için oldukça can sıkıcı bir durum olacak. Bu durum ile karşılaşmamak adına çeşitli yöntemler alabilir ya da unuttuysanız da Winrar dosyasının şifresini belirli yöntemler ile kırabilirsiniz. Bu sayede dosyanın içerisinde yer alan ögelerinize kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Zaman zaman önemli olan dosyalarınızı ya da farklı kişilerin ulaşmasını istemediğiniz içerikleri şifreleme sistemi ile koruma altına alabilirsiniz. Fakat burada sizi zorlayacak çeşitli durumlar ile de karşılaşacaksınız. Yani şifrenizi unutma durumu ile karşılaştıysanız Winrar şifresinin nasıl kırılacağı hakkında bilgi edinmeniz gerekiyor. Aksi halde dosyalarınıza erişim sağlayamazsınız. 

WinRAR, yüksek boyutlu olan dosyalarınızı sıkıştırmak ve şifreleme yöntemi ile korumak için en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. WinRAR dosyası içerisinde verileriniz güven içerisinde tutabilir ve .rar uzantısı ile sıkıştırılmış bir şekilde kaydederek depolama alanında yer açabilirsiniz. Rar ve Zip söz konusu olduğunda, WinRAR’ın birçok avantajı vardır.

Winrar Kullanmanın Önemi

Windows işletim sistemi bulunan ürünlerinizde NTFS'nin belirlenen dosya sistemi öznitelikleri depolayarak mükemmel bir yedekleme aracı seçimine olanak sağlar. Söz konusu ögenin sıkıştırma gücü de oldukça kuvvetli olup dosyalarınıza herhangi bir zarar vermeyecektir. RAR dosya sıkıştırma formatını kullanmanın bir diğer avantajı ise bir bütünü parçalayabiliyor olması ve daha da küçük depolama alanlarını oluşturabilmesi. Verilerinizi WinRAR dosyası şeklinde koruyor ve şifreleme sisteminden de faydalanıyorsanız şifrenizi unutmak son derece zorlayıcı bir durum olacaktır. Şifreli WinRAR dosyasının şifresini unuttuğunuz anda şifreyi kurtarmak için kırma işlemini yapmanız gerekiyor. 

Komut sisteminden faydalanarak WinRAR dosyalarının şifresini kırmak için bir takım yöntemler vardır. Fakat bu yöntem sadece tam sayılar ve diğer karakter kombinasyonları üzerinde gerçekleşir. Bu sayede ihtiyacınız olan tek şey elbette ki dosyanızın şifresini geri getiren yüzde yüz çalışma yöntemidir. 

WinRAR Unlocker ile RAR Şifresi Nasıl Kırılır?

WinRAR dosyalarına koyduğunuz şifreyi unuttuysanız ve dosyalarınıza tekrar ulaşmak istiyorsanız şifre kırma işlemi yapmanız gerekiyor. WinRAR Password Genius uygulamasını indirerek WinRAR dosyanızın şifre kırma işlemini sorun yaşamadan gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı bilgisayarınıza yükleyecek ve dosyalarınızın şifre kırma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Söz konusu bu yazılım tüm işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde halletmenize imkan tanır. WinRAR dosyalarınızın güvende olmasını isterseniz sizde bunun için yardımcı uygulamaların seçeneklerinden faydalanmaktan çekinmeyin. Söz konusu yazılım yenilikçi bir arayüze sahip olmayabilir fakat tam olarak işinizi görecektir. WinRAR dosyalarınızı kurtarma işlemine başlamadan önce programınızı çalıştırın, .rar dosyasını WinRAR Password Genius’a aktarma işleminizi gerçekleştirin ve ardından da Open düğmesine basarak işlemlerinize devam edin. WinRAR dosyanızı güven içerisinde kullanmak için sizde çeşitli yöntemlerden faydalanarak içerikleri değerlendireceksiniz. Şifrelerinizi unuttuysanız da sorun değil, bunu çözebilirsiniz. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ