Ücretsiz hosting hizmeti sunan 10 websitesi - Haberler - indir.com

Ücretsiz hosting hizmeti sunan 10 websitesi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Hosting hizmeti, yeni bir internet sitesi kurmak isteyenlerin en çok para harcadıkları noktalardan biridir. Sizin için ücretsiz olarak hizmet veren en popüler 10 internet sitesini listeledik ve her birinin öne çıkan özelliklerine yazımızda yer verdik. İnternet sitesi kurulu esnasında kullanıcılar, en büyük para harcama işlemini hosting hizmeti alırken yapıyorlar. Geniş bir bant alanı, hosting depolama alanı, veri tabanı desteği gibi konularda ne kadar güçlü bir hosting hizmeti alırsanız o kadar yüksek meblağlar ödemek durumunda kalırsınız. Ücret ödemek zorunda kalmadan hosting hizmeti alabileceğiniz bazı internet siteleri vardır. 

Ücretsiz hosting hizmeti sunan internet sitelerinin bazılarında oldukça güçlü bant alanları ve destek alabilirsiniz. Yine de ücretsiz hosting hizmeti ile profesyonel bir çizgide ilerlemek zaman zaman zorlayıcı olabilir. Temel düzeyde bir internet sitesi için ise ücretsiz hosting hizmeti oldukça kullanışlı olabilir. 

Ücretsiz hosting siteleri

  • Googie Host
  • Infinity Free
  • Free Hostia
  • Free Web Hosting Area
  • Byethost
  • Sites.Google
  • Free Hosting No Ads
  • 000Webhost
  • Award Space
  • Free Hosting

Google Host

Sınırsız bant genişliği özelliğine sahip olan Google Host, ücretsiz SSL ve 1 GB disk alanına sahiptir. Yaklaşık olarak 8 yıldır ücretsiz hosting hizmeti veren bu internet sitelerinden bir tanesi olan Google Host, ücretsiz SSL sertifikası hizmeti ile dikkatleri üzerine çekiyor. Google Host, internet sitesi uzmanları tarafından pek güvenilir ve kullanım sırasında geliştirilmesi gereken bazı güvenlik açıkları keşfedilmiş fakat yeni başlayanlar için kullanışlı bir internet sitesi olacak gibi gözüküyor. 

Infinity Free

Sınırsız disk alanı, 400 MySQL veri tabanı ve sınırsız bant genişliği özelliklerine sahip olan Infinity Free, ücretsiz hosting alanında öne çıkan internet sitelerinde bir tanesi olarak görülüyor. 400 MySQL veritabanı, sınırsız disk alanı ve bant genişliği sunan Infinity Free, aktif 300 bin kullanıcıya sahip olduğunu söylüyor. Kullanıcıya 10 e-posta hesabı ve 1 FTP sunması bazı uzmanlar için yetersiz görünse bile hiçbir ücret ödemeden sitenizin her zaman %100 çalışacağı garantisini veriyorlar. 

Free Hostia

250 MB disk alanı, 6 GB bant genişliği ve 3 e-posta hesabı özelliğine sahip olan Free Hostia, pek çok kullanıcı için yetersiz görülen bir ücretsiz hosting hizmeti sunan internet sitelerinden biridir. 250 MB disk alanını birkaç fotoğraf ve birkaç yazı ile kolayca doldurabilirsiniz. Free Hostia’yı web tasarım dünyasına yeni adım atanlar için kendilerini geliştirebilecekleri bir alan olarak görebilirsiniz. Kullanışlı değil fakat ücretsiz olarak farklı denemeler yapabilirsiniz.

Free Web Hosting Area

Sınırsız bant genişliği, 3 MySQL veri tabanı ve 1,5 GB disk alanı özelliklerine sahip olan Free Web Hosting Area, 1999 yılından beri hizmet veren sektörün tecrübeli ücretsiz hosting sağlayıcılarından bir tanesidir. Pek çok ücretsiz hosting hizmeti sunan internet sitesinden farklı olarak 1,5 GB disk alanı sunması ile dikkat çekiyor. 1 FTP ile çalışan hosting sisteminde maksimum dosya boyutunun 12 MB olması biraz can sıkıcı olsa da basit kontrol paneli ile herkese hitap etmeyi başarıyor.

Byethost

5 GB disk alanı, 5 MySQL veri tabanı ve hızlı destek hattı Byethost, 1 milyondan fazla internet sitesi ile en güçlü ücretsiz hosting hizmeti veren platformlardan biri olduğu söyleniyor.. 7 gün 24 saat hizmet veren hızlı destek hattıyla dikkat çeken Byethost, 5 GB disk alanı ve sınırsız bant genişliği ile de öne çıkıyor. Basit bir arayüze ve yeni başlayanların bile kolayca kullanabileceği bir kontrol paneline sahip. 





PAYLAŞ