Türkiye'nin En İyi Mobil Uygulaması Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Türkiye'nin En İyi Mobil Uygulaması Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-25 10:43:19
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama Yarışması'nın birincisi belli oldu. Türkiye'nin en iyi uygulamalarının seçildiği yarışmanın kazananı Lokum adlı bulmaca oyunu ile Alper İskender oldu.

Türkiye'deki mobil uygulama geliştiricilerini desteklemek ve mobil ekosisteme destek olmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Mobil Uygulama Yarışması'na hem bireysel hem de en fazla 3 kişilik ekipler başvuru yaptı. Bu noktada yüzlerce yerli mobil uygulama ve mobil oyunun kıyasıya rekabet ettiği yarışma sonucunda birinciliği Lokum oyunu ile Alper İskender kazandı.

Bulmaca Oyunu Lokum Tanıtım Videosu

Fizik tabanlı bulmaca oyunu olarak en iyi mobil uygulama seçilen Lokum'da meraklı bir karakter yer alıyor. Oyuncular bu karakteri kontrol ederek ve etrafta bulunan interaktif nesnelerden faydalanarak ilerlemeye ve hedefteki bayrağa ulaşmak için mücadele ediyorlar.

iOS platformunda ücretsiz olarak oyunculara sunulan yapımda zorlayıcı engeller, 9 farklı oynanabilir karakter, 30 zorlu oyun seviyesi ve orijinal oyun müzikleri yer alıyor.

Yarışma birinciliğini elde ederek büyük ödüllerin sahibi olmaya hak kazanan Alper İskender'e ödüllerini 23 Mayıs tarihinde gerçekleşen Mobil Etkinlik'te indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar'dan aldı. Alper İskender'in aldığı ödüller şöyle;

- 1 hafta Silikon Vadisi tatili (San Francisco),
- ReklamStore'dan 5.000 TL'lik reklam,
- Camekan'dan 5.000 TL'lik Google Adwords reklamı,
- Webtures 5.000TL değerinde SEO Hizmeti,
- indir.com'dan 5.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı,
- IBM'den Sphero Akıllı Robot Top,
- IBM'den "MobileFirst Eğitimi"
- UserSpots'dan 2 günlük UI/UX Eğitimi,
- HTML Mag'dan 1 günlük ''Mobil ve Responsive Arayüz Geliştirme Eğitimi'',
- Monitise ofisinde 1 gün "Yeni Mobil Teknolojiler Eğitimi" 

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2015 Yarışması'nda birinciliği kazanan Fizik tabanlı bulmaca oyunu Lokum'u iOS cihazınıza ücretsiz indirerek deneyebilirsiniz.





PAYLAŞ