TP-Link'ten Yeni 11 Cihaz Bağlanabilen Mobil Wifi Cihazı Tanıtıldı - Haberler - indir.com

TP-Link'ten Yeni 11 Cihaz Bağlanabilen Mobil Wifi Cihazı Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-21 15:20:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Donanım üretimi noktasında öne çıkan markalardan birisi olan TP-Link, yeni mobil Wifi ürünleri ile kullanıcılara çözümler sunmaya devam ediyor. Başlıca olarak tatillerde, seyahatte, ve tekneler gibi ortamlarda kolay bir şekilde kablosuz ağ oluşturabilen MiFi ideal çözümler sunacak. Gittikleri ülkelerde hizmet veren operatörlerin en uygun fiyatlı mobil paketlerini satın alarak TP-Link'in mobil wifi cihazlarına SIM kartlarınızı takarak kendi kablosuz ağ hattınızı oluşturabilirsiniz. Mobil wifi cihazları kullanım kolaylığının yanı sıra taşınabilir yapıları ile dikkat çeken cihazlar haline aldılar diyebiliriz. Tam dolu bir şarj ile 10 saate kadar kullanım ömrü sunan bu cihaz 4G desteğine de sahip olarak geliyor.

TP-Link M7300 ve M7350 model numaralarına sahip bu Mifi cihazların kullanım alanları sadece yurt dışı seyehatleri ile sınırlı kalmıyor. Bu noktada yurt içi seyehatlerde sürekli olarak internet bağlantısına gerek kalmayan teknelerde, tatillerde ve kendi Wifi ağını kurmak isteyenler için bu cihaz birebir diyebiliriz. Küçük kasası ve şık tasarımı ile taşıma kolaylığıda sağlayan bu cihaz cepte ve çanta gibi ortamlarda kolay bir şekilde taşınabilir yapıya sahip durumda. Mifi cihazları ortak kablosuz ağ oluşturmanın yanı sıra takılabilen microSD kartları ile de maksimum 32 GB'a kadar ağa bağlanan kişilere ortak depolama alanı sunabiliyor. Ayrıca TP-Link'in bu cihazlarının üzerlerinde birer akıllı ekranın yer aldığınıda ifade edelim.

Bu ekran ile beraber kullanıcılar cihaza dair pil seviyelerini, ağa bağlı olan cihaz sayılarına kadar çeşitli detayları görebilmektedir. Diğer yandan TP-Link'in iOS ve Android cephesinde yer alan tpMifi mobil uygulaması ile akıllı telefonlara kolay yönlendirmeler ve ayarlamalar bu uygulama ile gerçekleştirebiliyor. Uygulama aracılığı ile cihazlarınıza veri sınırlandırması yapabiliyor ve Wifi'e bağlanacak olan cihazları denetleyebiliyorsunuz. TP-Link Mifi cihazları tam 300 Mbps'e kadar bir kablosuz ağ alanı oluşturabiliyor. 2000 mAh bir pil seviyesine sahip olan bu model metalik gri bir renk tasarımına sahip durumda. Aynı anda 11 cihaza kadar destek sağlayabilen cihazlar 125 ve 122 dolar fiyat etiketlerine sahip durumda.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ