Tesla Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor - Haberler - indir.com

Tesla Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-11 15:51:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Tesla'nın kurucu ortağı ve CEO'su Elon MuskTwitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bir Türk kullanıcısına yanıt verdi verdiği yanıtta ise "Bu yıl içinde Tesla'yı Türkiye'de piyasaya sürmeyi planlıyoruz" dedi. Bunun üzerine ise Amerikalı girişimci, hesabındaki payalaşımında, "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunmanız'da bizzat orada olacağım" ifadelerini kullandı.Geçenlerde Türkiye'yi ziyaret eden Elon Musk Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle olan görüşmesinde ise " Space X ile Türk uydularının yörüngeye yerleştirilmesi hakkında konuşmuşlardı."

Şubat ayı içerisinde Tesla toplam 300.000 elektrikli araç satışı gerçekleştirmişti. İşleri toparlayan Musk mutlu görünüyor.

Elektrikli araçlar pahalı

Aslında Elektirikli araç sektörü biraz pahalı ve yatırım isteyen bir sektör bu sektörde birçok firma pes etti ancak "Tesla" asla vazgeçmedi ve sektörde liderliğini korudu. Yakın zamanda hakkında birçok "İflas"haberi çıkan "Tesla" kendisine ait olan tüm haberleri yalanladı ve durumu düzeltmeyi başardı. 

Tesla Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek ?

Henüz net bir şey belirli olmadığı için bu başlık hakkında kesin bir bilgi veremeyiz ancak bu süreç uzun bir süreç gibi görünüyor.

 





PAYLAŞ