Taktik Aksiyon Oyunu Space Marshals (Video) - Haberler - indir.com

Taktik Aksiyon Oyunu Space Marshals (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yarış oyunu Reckless Racing serisinin yapımcısı Pixelbite, taktik tabanlı aksiyon oyunu Space Marshals'ı yayınladı. Oyunda bilim-kurgu ve vahşi batı temaları bir arada bulunuyor.

Korkusuz kanun adamı Burton karakterini canlandıracağınız oyunda, hapishaneden kaçan azılı suçluları gezegenlerde dolaşarak bulmaya çalışacak ve onları öldürmek için mücadele edeceksiniz.

Space Marshals

Çeşitli silah seçeneklerinin bulunduğu Space Marshals'da, dilediğiniz silahı seçerek ya da el bombası kullanarak suçluları yok edebiliyorsunuz. Tepe kamerası ile oynanan yapımda düşmanlarda size ateş açabiliyor.

Oyunda suçluların yaptıkları saldırılardan kendinizi korumanız gerekiyor. Bunun için kılık değiştirme gibi taktikler geliştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak farklı ırklarda olan suçluları birbirine düşürebileceğiniz oyunda, onların birbirlerine saldırmalarını da izleyebilirsiniz.

Space Marshals

Kontrollerin sanal joystick ile sağlandığı taktik aksiyon oyunu Space Marshals'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Space Marshals tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Oyun App Store'da 10.49 TL fiyat etiketine sahip.




Space Marshals Tanıtım Videosu


PAYLAŞ