Sony çatısı altında bulunan stüdyolar ve stüdyoların geliştirdiği oyunlar - Haberler - indir.com

Sony çatısı altında bulunan stüdyolar ve stüdyoların geliştirdiği oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-18 19:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının büyük isimlerinden biri olan Sony markası altında birçok şirket piyasaya birbirinden başarılı yapımlar sürdü. Sony'nin oyun konsolu Playstation, oyunculara birçok kolaylık sağlayan konsollardan birisi. Playstation oyuncuları için birçok konsola özel oyun da geliştiriliyor. Sony çatısı altında bulunan ve PS markasına özel oyunlar geliştirilen oyun firmalarından bazıları ve bunların çıkardığı oyunlara bakarsak da, şunlardan söz edilebilir;

Naughty Dog - Aktif Projeler

The Last of Us Part II (2018 veya 2019)

Uncharted: The Lost Legacy (23 Ağustos 2017)

Naughty Dog - PlayStation 4 Geçmişi

The Last of Us Remastered (2014)

Uncharted 4: A Thief's End (2016)

 

Naughty Dog - Hakkında & Söylentiler

-Stüdyoda 300'den fazla çalışan bulunuyor. Neil Druckmann, Bruce Straley, Kurt Margeneau ve Shaun Escayg gibi oyun dünyasının birçok önemli yönetmenine sahip.

-Şirket yetkililerinin söylediğine göre Naughty Dog, PlayStation 4 için bu jenerasyonda birkaç oyun piyasaya sürecek.  Yani The Last of Us Part II ve Uncharted: The Lost Legacy oyunlarından sonra, başka bir oyun çıkmayacak PlayStation 4 için, Naughty Dog tarafından.

 -The Last of Us yönetmenlerinden olan Bruce Straley, serinin ikinci oyununda görev almıyor. Başarılı yönetmen, şirketin bir sonraki yeni oyunu için yönetmenlik yapacak. Büyük bir ihtimalle PlayStation 5 çıkış oyunu bu yapıt olacak.





PAYLAŞ