Snapchat'e Yeni Konum Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Snapchat'e Yeni Konum Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-28 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Snapchat tarafından Snap Maps'in güvenliği için yeni konum servisini pazara sunmaya hazırlanıyor. Artık Snapchat üzerinden kullanıcılar anlık konum paylaşım özelliğini özel bir şekilde paylaşılması mümkün olacak. Ayrıca kullanıcılar arkadaşlarına gerçek zamanlı konumlarını sorabilecek ve bu konum hem mesajlarda hemde Snap Maps'te paylaşılabilir olacak. Uygulamanın ana özelliği olan hikayelerin Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi platformlara kopyalanmasından sonra uygulama genel anlamda bir düşüşe geçmişti.

Ancak şirket yeni özellikler ile uygulamasını güncel tutmayı hedefliyor. Anlık konum paylaşımı WhatsApp üzerinde de ye ralıyor ve Snapchat'ın bu özelliği getirmesi ile beraber Snap Maps'te tüm bağlantılarıyla paylaşmak istememesi düşüncesi bulunuyor. Artık kullanıcılara Snap Maps'teki konum paylaşımını bazı arkadaşlara açma seçeneği sunulmuş oldu. Bu noktada kullanıcılar sadece ben modunda konumlarını açmak yerine diledikleri arkadaşları ile özel bir şekilde konum paylaşımı sağlayabilecekler.

Hem iOS hemde Android kullanıcıları için sunulacak bu özellik şuan için bir kısım kullanıcıya verilmiş durumda. Özelliğin kullanılma şekline gelecek olursak ise artık arkadaşınızın kullanıcı adına uzun bastığınız zaman sohbet ekranında yer alan hamburger düğmesi ile konum gönder seçeneğini göreceksiniz. Bu özellik ile konum paylaşımınızı gerçekleştirmiş olacaksınız.





PAYLAŞ