Snapchat, geçilmeyen 6 saniyelik reklamlar göstermeye başladı - Haberler - indir.com

Snapchat, geçilmeyen 6 saniyelik reklamlar göstermeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-15 09:50:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Sosyal Medya

Snapchat kullanıcıları bu hafta itibarıyla uygulamada uzun süren reklamlar ile karşılaştı. 6.Saniye uzunluğuna sahip olan bu reklamları geçmeniz pek mümkün sayılmaz. Söz konusu olan reklamlar şu anda sadece Disney, Viacom ve NBCUniversal gibi büyük sinema şirketlerinin filmleri ile ilgili görüntülerini sunuyor.  İlk sunulan reklamlar arasında Samsung Galaxy S9, Deadpool 2, Adrift ve Snapple isimli bir yaz içeceği bulunuyor.

Snapchat'e reklam geliyor!

Sosyal ağın kullanıcıları 2014?ten bu yana uygulamada reklamlar görüyor. Ancak ilk günden bu yana kullanıcılar ilgilerini çekmeyen reklamları geçebiliyordu. Önceden 2 Sn uzunluğuna sahip olan reklamlar şuan 2 Kat daha fazla sürecek ve geçmek mümkün olmayacak. Şirket bu reklam çözümünü'de sorunsuz bulmadı çünkü reklamlarda alışveriş ve bilet linkleri bulunmuyor yani sadece kuru kuruya izlemiş oluyorsunuz.

Şirketin bu yılki ortalama kullanıcı sayısı ise oldukça fazla daha öncelerde çok sıkıntı yaşayan şirketten 2018?in ilk çeyreğinde  ortalama günlük kullanıcı sayısı bir öncekine kıyasla sadece yüzde 2.1 oranında artarak 191 milyona yükseldi bilgisini edindik. Snapchat uzun zamandır birçok sıkıntı ile uğraştı hatta çok fazla düşüşler yaşadı bu durum tabi borsaya'da yansıdı ve 2 Sn süren reklamlar ile bunu toparlamak mümkün olmayacağı için daha uzun süren reklamlar eklemeye karar verdi. Ios platformlarda henüz gösterilmeyen reklamlar kısa süre içerisinde güncelleme ile verilecek eğer güncellememe gibi bir şey aklınızdan geçerse uygulamayı zaten kullanamazsınız. 





PAYLAŞ