Snapchat artık abone sayılarını gösteriyor - Haberler - indir.com

Snapchat artık abone sayılarını gösteriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-05 19:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Anlık mesajlaşma uygulaması Snapchat, yeni bir özelliği uygulamaya getirdi. Artık içerik oluşturucular, kendi profillerinde abone sayılarını sergileme imkanı bulacak. Bu da pek çok markanın anlaşma sağlayacağı kişileri seçmesine olanak tanıyacak. 9 yıl önce hayatımıza giren uygulama böylelikle rakip uygulamalarda çok uzun zamandır olan bir özelliği entegre etmiş oldu.

Snapchat artık abone sayılarını gösteriyor

Snapchat, artık içerik oluşturucuların kaç aboneye sahip olduğunu profillerinde göstermeye izin veriyor. Bu özellik, kullanıcılara ilk defa takipçileri ve izleyicileri hakkında açık olarak metrik bilgiler vermesini sağlayacak. The Verge‘ye konuşan bir Snapchat yetkilisi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

Twitter Yönetim Kurulu, aktivist yatırımcının devretme teklifinin ardından CEO'su Jack Dorsey'i desteklediTwitter Yönetim Kurulu, aktivist yatırımcının devretme teklifinin ardından CEO'su Jack Dorsey'i destekledi

İçerik oluşturucu topluluğumuzdan gelen geri bildirimleri dinledik ve birçoğu Snapchat’teki toplulukların ne kadar büyük olduğunu görme seçeneğine sahip olmak istediklerini belirtti. Bu yüzden biz de abone sayılarını görünür kılmayı kararlaştırdık. İçerik oluşturucular bu özelliği ayarlardan diledikleri gibi açıp kapatabilecek.

 Şirket aynı zamanda platformda yer alan kullanıcılara kitleleri hakkında daha fazla bilgi veren ve markalarla koordinasyon kurmalarına yardımcı olan içerik oluşturucu profillerini geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmıştı. Böylelikle şirket daha fazla etkileşim alarak insanların iş için fırsat olarak gördüğü bir platform haline gelmek istemişti.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ